Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Moda: Lista de subcategorii


Bijuterii
Imbracaminte
Incaltaminte

Articole Moda


71: Concurs: Primavara prin ochi de femeie

YourMarket invita toate femeile la un concurs interactiv de 8 Martie. Fiecare femeie trebuie sa se bucure de aceasta zi in care suntem sarbatorite, iar noi va ajutam si ne dorim sa facem aceasta si mai speciala pentru toate femeile. Nu mai sta pe ganduri si participa la concursul primavarii lansat de YourMarket.

72: Decorarea Casei in Stil Asiatic

Indo Deco Style (www.indodeco.ro) va ofera o gama larga de decoratiuni si obiecte decorative exotice din Indonezia care vor aduce o tusa de exotism in casa dvs.


73: Cursuri intensive de marketing si comunicare in moda la Istituto Europeo di Design Florenta

Istituto Europeo di Design a inaugurat in aceasta vara noul sediu din Florenta. Incepind cu acest an, cei interesati de moda, design sau marketing si comunicare in moda, pot alege sa studieze aceste domenii intr-o locatie superba din centrul orasului Florenta.

74: Tendinte in moda 2008

Pentru ca e inceput de an, si avem speranta ca acum vom realiza mai mult decat in anii precedenti, ne facem planuri de viitori, ne stabilim obiective si avem multe sperante. De aceea n-ar fii rau, sa stim chiar si cum ar trebui " sa aratam" in 2008. Care sunt noile tendinte si ce anume putem fura din moda pentrua fii pe val si in 2008.Pagina 8 din 8    1   2   3   4   5   6   7   8  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro