Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Moda: Lista de subcategorii


Bijuterii
Imbracaminte
Incaltaminte

Articole Moda


51: Vrei sa fii model?

Visezi la profesia de model? Atunci citeste cu atentie informatiile de mai jos, si sfaturile de care trebuie sa tii cont, pentru a evita dezamagirile neplacute.

52: Un martisor vestimentar de la H&M

Primava ne intampina cu un martisor vestimentar din partea companiei H&M, care isi v-a deschide primele magazine in Romania, la sfarsitul acestei luni.

53: CONCURS DESIGN VESTIMENTAR 'SCOATE-TI IMAGINATIA DIN DULAP!'

Concurs de design vestimentar Scoate-ti imaginatia din dulap! by Faver style Fii o printesa urbana, creaza-ti propria rochie de bal! Casa de moda Faver style organizeaza in perioada 8 Martie – 1 Mai un concurs de creatie adresat femeilor care viseaza la rochia perfecta si unica.

54: Modele On Vogue alese pentru colectia Galina S/S 2011

Zece modele ale agentiei On Vogue Management au fost alese pentru prezentarea “My Retrolove”, avanpremiera colectiei de primavara-vara 2011 a designerului vestimentar Galina, care a avut loc joi, 10 februarie, in Bucuresti.

55: Despre parfumuri

Fiecare dintre noi "purtam" un parfum din diferite motive si intr-un mod unic. Unele dintre noi poarta anumite parfumuri pentru ca degaja o anumita stare sau un anumit moment in timp ce altele se potrivesc unor anotimpuri diferite.

56: Istoria parfumurilor

Istoria parfumului e la fel de veche ca si omenirea. Parfumurile au fost considerate un simbol al civilizatiei. Maestrii in realizarea parfumurilor au fost mereu considerati detinatori ai tainelor zeilor, iar mai tarziu alchimisti si magi.

57: Totul despre sacoul BOYFRIEND STYLE

Afla totul despre sacoul boyfriend style: cum il porti, cu ce il accesorizezi si cum creezi o tinuta de invidiat cu sacoul oversize.

58: Cadoul Perfect pentru Sarbatori!

Cadoul Perfect pentru Sarbatori! Cadourile sunt modalitatea perfecta pentru a ne exprima sentimentele, pentru a dezvalui pasiunea, dorinta sau iubirea de orice tip... Dar cum daruim si ales ce si cand?...Pentru a putea gasi raspunsul la aceste intrebari si a putea oferi cadoul perfect am creat Ghidul Cadourilor...

59: Despre parfumuri - Moda si frumusete

Parfumurile au fascinat dintotdeauna, fiind considerate nu doar un lux necesar, ci si un simbol al civilizatiei in prezent existand parfumuri pentru aproape orice ocazie, moment sau stare, iar numărul aromelor pare a fi infinit.

60: Modelele agentiei On Vogue spun: "Concursurile de miss sunt o rampa de lansare in modeling!"

Pentru a intelege indeaproape care a fost atmosfera in cadrul concursului, am discutat cu doua dintre participantele la competitie, Titiana Anghel (model agentia On Vogue) si Diana Ligescu (model agentia On Vogue)


Pagina 6 din 8    1   2   3   4   5   6   7   8  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro