Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Imbracaminte


51: Rochii pentru forma corpului tau: dreptunghi

Bineinteles, orice haine ti se potrivesc, insa vei vrea totusi sa alegi un tip de rochie care sa te faca sa pari mai feminina. Aceasta silueta nu este iesita din comun. Multe vedete, ca Paris Hilton, Keira Knightley, Rooney Mara sau Cameron Diaz au o structura asemenatoare

52: Un cadou ideal pentru iubita

Cumpara un cadou ce i se potriveste iubitei tale cu bani putini si fara prea marea bataie de cap

53: Broderi computerizata personalizata

Sigle, Ecusoane, Embleme, grade brodate realizate dupa modelul grafic dorit. Orice model grafic trimis de dumneavoastra poate fi trasformat intr-o broderie cu un aspect deosebit.

54: Cele mai importante site-uri de reduceri din Romania

Care este structura siteurile de reduceri din internetul romanesc.

55: Rochia cea mai importanta din viata unei femei

Nunta este un eveniment foarte special in viata unei femei, iar cu aceasta ocazie femeia din rolul principal trebuie sa imbrace cea mai speciala rochie. Rochia de mireasa este un articol de vestimentatie pe care, cele mai multe femei, il poarta o singura data in viata. Deci trebuie sa fie perfect.

56: Secretele unei rochii de seara mereu noua

Petrecerile si evenimentele sunt esentiale pentru o viata sociala activa. Pentru domni este foarte usor atunci cand vine vorba despre imbracaminte. Insa pentru doamne este o adevarata bataie de cap. Iata cateva sfaturi pentru a arata mereu bine la evenimentele la care trebuie sa luati parte.

57: Care sunt noile tendinte in materie de rochii mireasa?

Miresele care au decis sa se casatoreasca in acest an, trebuie sa stie ca cel putin in pentru prima jumatate a anului se poarta foarte mult rochiile cu cercuri tip printesa, dar si rochiile drepte, conice, iar miresele mai indraznete, pot opta pentru rochii mireasa scurte in fata si cu trena.

58: Rochia de mireasa. Idei si sfaturi practice

Nunta face parte din evenimentele importante si firesti prin care fiecare om trebuie sa treaca pe parcursul vietii. Pregatirile pentru o nunta ideala trebuie incepute din timp, pentru a te asigura ca totul va fi pregatit cu grija si finalizat la timp.

59: Isha boutique - rochii elegante pentru evenimente speciale

Isha boutique este un nou concept de magazine care-ţi aduce rochii de searӑ de cea mai bunӑ calitate, ţi le face pe comandӑ, aduce rochii unice Ón cȃte un singur exemplar şi nu numai; designerii Isha te pot ajuta sӑ-ţi creezi propria rochie dupӑ un design mult visat.

60: Primul outlet rochii de mireasa implementat de LaNovia

Criza ne incolteste si multi amana momentul casatoriei pentru vremuri mai bune. Insa ar trebui ca fiecare sa faca pasul acesta atunci cand simte ca este momentul potrivit. De aceea LaNovia vine cu un ajutor pentru proaspata familie si prezinta conceptul de outlet rochii de mireasa.


Pagina 6 din 10    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro