Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Moda » Imbracaminte » De ce le plac barbatilor ceasurile de mana?

De ce le plac barbatilor ceasurile de mana?

Format PDF | Tipareste

Ceasurile de mana sunt ceva important, in zilele noastre. O arata cresterile din acest segment, din ultimii 5 ani de zile. Industria elvetiana de profil arata cum oamenii inca investesc in aceste accesorii - chiar daca in mod aparent, din punct de vedere al utilitatii, acest lucru nu ar mai fi justificat - ne gandim evident la inventia telefonului mobil care arata ora, intr-un mod suficient de clar. Asa ca totusi, de ce continuam sa cumparam aceste produse? De ce se ofera astfel de obiecte atat de des ca si cadouri? Vezi aici ceasuri barbatesti care sa se potriveasca pentru o multitudine de ocazii, intr-o varietate de modele !

Ne putem intreba de asemenea de ce revistele pentru barbat i continua sa contina in paginile lor reclame de dimensiuni mari, de cate o pagina la diferite modele noi de ceas uri de mana. Sau de ce exista anumite sectiuni, in reviste ca Esquire, Men's Health sau GQ unde sunt prezentate ce ceasuri po arta vedetele din tara noastra sau din strainatate. Alte articole trateaza de seo ri intr-un mod complet anumite modele clasice, rare, ce nu se mai produc ori serii noi, recent aparute. Tot acolo sunt prezentate in unele cazuri extraordinarele evolutii ale unor astfel de firme producatoare de ceasuri - din Elvetia pana in America.

Nu cu mult timp in urma se obisnuia ca parintii (tatal) sa ofere un ceas placat cu aur, la aniversarea varstei de 20 sau 21 de ani a fiului. Alteori, acestuia i se adauga inca unul la 30 si tot asa… Asadar, colectia unei astfel de persoane, de ceasuri barbatesti , era oarecum un simbol al onoarei, un lucru ce era extrem de apreciat.

Din punct de vedere al tehnologiilor folosite, trebuie sa observam inventia ceasurilor de tip quartz (fie ca vorbim de varianta analog sau cea digitala) in 1967 - privita atat ca un succes, un progres, ea e reprezentat si o provocare - una dintre cele mai mari, de la primele momente cand aceste ceasuri de mana au devenit populare, la sfarsitul Primului Razboi Mondial. Fara a intra in discutii despre marci, producatori si modele vom observa si alte aspecte.

Din punct de vedere al hainelor, se observa ca optiunile barbatilor nu sunt foarte variate - asadar, ceasurile de mana sunt printre putinele locuri unde se poate exprima propria personalitate, ori modul in care te simti (fiind niste accesorii sau bijuterii general acceptate). Pe langa aspectul estetic, nu trebuie sa neglijam faptul ca barbatii sunt atrasi de tehnologie, de numeroasele functii pe care un astfel de aparat le va avea. Inovatiile ce sunt anuntate frecvent, unele mai utile decat altele continua sa alimenteze aceasta curiozitate innascuta a persoanelor de sex masculin.

Asadar, aceasta atractie a barbatilor fata de ceasuri are mai multe explicatii, pe mai multe planuri - si indiferent de costuri, de pret, acestia vor aprecia aceste accesorii la fel cum femeile admira sau analizeaza foarte adesea perechile de pantofi. Iar industria producatorilor de ceasuri e foarte multumita de acest lucru, continuand sa inoveze si sa promoveze in mod constant noi modele, inspre noi piete. Descopera ceasuri barbatesti prin Crystal Glamour, pentru a gasi un nou model ce sa fie adaugat colectiei tale!
Despre autor


Despre articol
Autor: admin
Numar de vizualizari: 442
Numar de cuvinte: 544Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro