Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Moda » Bijuterii » Descopera noul urban chic!

Descopera noul urban chic!

Format PDF | Tipareste

Artdeco Bijoux, asa cum ii sta bine unei femei moderne, si-a schimbat complet garderoba si imaginea. Te intampina acum cu o allura croita simplu si rafinat, reflectie fidela a esentei viziunii sale: o forma senzoriala care se reinventeaza neobosit si care evita depersonalizarea pe care o impune productia de masa. Asa cum afirma Coco Chanel: ,,In order to be irreplaceable one must always be different.’’ Noua imagine Artdeco Bijoux arata o transformare dinamica a colectiilor sale adaptate stilului de viata modern ši dinamic, in care eleganta si feminitatea sunt inglobate in compozitii fanteziste, perfect finisate sau cu detalii rustice. Frumusetea detaliilor executate manual asociata cu pretiozitatea materialelor, paleta coloristica bogata si ingeniozitatea modelelor este cheia unui look urban chic , personalizat. Ca parte a noii abordari, fiecare bijuterie Artdeco Bijoux este livrata intr-un saculet cusut manual din panza de in si sigilat cu pecetea floare de iris. Nu ne-am oprit intamplator asupra acestor doua detalii, ci datorita faptului ca ambele sim boli zeaza perfectiunea, renasterea si reinnoirea, conferind un farmec aparte bijuteriei in sine. Esti binevenita sa descoperi rezultatul eforturilor noastre si sa te bucuri de noile creatii! Be exquisite! Artdeco Bijoux
Despre autor

Despre Art Deco Bijoux www.artdecobijoux.eu este un boutique online de bijuterii haute de gamme, lucrate manual cu insertii de pietre semipretioase. ArtDeco Bijoux creaza exclusiv pentru TINE – femeia moderna, al carei simt estetic ridicat tanjeste dupa originalitate si calitate. Intr-o piata sufocata de conformism si liniaritate, noi iti oferim ,,acel ceva” care face diferenta. Purtand bijuteriile noastre vei dobandi incredere neclintita in atuurile tale si nu in ultimul rand, vei fi GLAMOUR!


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 488
Numar de cuvinte: 200Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro