Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Bijuterii


1: Albastrul... Ucigator!

Albastrul este o culoare care ne place. Te face sa te gandesti la mare, la cer si mai ales reprezinta culoarea sperantei. Albastrul este preferat si de diamante. Iar aceste pietre seducatoare au o istorie plina de bani si de blesteme. In urma cu un an agentia Reuters transmitea o stire referitoare la licitatia organizata de casa Sotheby's in Hong Kong.

2: Despre gama de ceasuri de barbati Fossil

Afla mai multe detalii despre noua marca de ceasuri de barbati ce isi strange tot mai multi adepti, in intreaga lume. Oferta Fossil nu te va lasa indiferent !

3: Bijuterii online

Omul a simtit intotdeauna nevoia de a crea iar stramosii nostrii au fost adevarati maestrii ai artei, si-au lasat imaginatia sa zboare si astfel din mainile lor au iesit adevarate capodopere. Istoria bijuteriilor este plina de simboluri si semnificatii.Aceasta este o carte deschisa, pe care noi, creatorii de accesorii handmade, continuam sa o scriem cu o deosebita placere.

4: Coliere dama cu cristale Swarovski, pentru evenimente speciale

Magazinul Crystal Glamour si-a obisnuit clientii cu produse de calitate, oferind de fiecare data modele inedite de coliere cu Swarovski, pe care le gasiti aici. De asemenea, in magazin gasiti si alte bijuterii cu elemente Swarovski precum inele, cercei, bratari sau ceasuri, ce le puteti asorta cu diferite piese vestimentare din garderoba.

5: Cum cumparati un ceas nou

Nu este īnţelept să cumpere un ceas non-brand ci un ceas de marca. Există o serie de motive pentru acest lucru. Īn primul rānd calitatea ceasului va fi cu siguranţă mult mai mică pentru un ceas non-brand deci este foarte probabil ca acesta să nu-ţi servească atāţia ani cāt te-ai fi aşteptat. Īn al doilea rānd, există deseori probleme cu garanția ceasurilor non-brand cānd acestea se defectează.

6: Descopera noul urban chic!

Artdeco Bijoux, asa cum ii sta bine unei femei moderne, si-a schimbat complet garderoba si imaginea. Te intampina acum cu o allura croita simplu si rafinat, reflectie fidela a esentei viziunii sale: o forma senzoriala care se reinventeaza neobosit si care evita depersonalizarea pe care o impune productia de masa. Asa cum afirma Coco Chanel: ,,In order to be irreplaceable one must always be different.’’

7: Inele de care aveti nevoie

Printre cele mai adorate accesorii de catre femei, se numara bijuteriile.

8: Stiti sa ingrijiti bijuteriile din argint?

Bijuteriile sunt importante pentru toate femeile, dar daca nu sunt ingrijte in mod corespunzator, nu o sa reziste in timp.

9: Alegeti corect cerceii

Cerceii sunt accesorii importante pentru femei, pentru ca le fac mai atractive.

10: Ce bijuterii se poarta

Frumusetea bijuteriilor au fost mereu pe placul femeilor si doresc sa aiba mai multe modele, pentru toate ocaziile si tinute.


Pagina 1 din 6    1   2   3   4   5   6  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro