Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Mancare-si-bautura » Retete » Petrecere bucovineana - Descopera si testeaza retetele traditionale din Bucovina la Bucatarasul cel dibaci!

Petrecere bucovineana - Descopera si testeaza retetele traditionale din Bucovina la Bucatarasul cel dibaci!

Format PDF | Tipareste

Joi, 28 februarie 2013, incepand cu ora 19, va avea loc Petrecerea Bucovineana cu tema “Descopera si testeaza traditiile culinar e bucovinene!”. Timp de 3 ore, in cadrul restaurant ului “Bucatarasul del dibaci ”, participantii vor putea testa preparatele bucovinene promovate pe durata lunii februarie in cadrul proiect ului "Descopera traditiile culinare roman esti". Pentru cei care doresc sa petreaca in stil bucovinean cu retete traditionale, bautura, muzica si dans, Restaurantul Bucatarasul cel dibaci a pre gatit doua tipuri de meniu, ce pot fi achizitionate la un pret special, cu conditia unei rezervari prealabile: - Gustare bucovineana (cuprinde o portie de Tocinei bucovineni, o portie de Varza cu taitei de casa, 1/2 l de vin si 1/2 l de suc/apa) - 20 lei/ meniu - Meniu bucovinean complet (cuprinde o portie de Tocinei bucovineni, o portie de Varza cu taitei de casa , 1/2 l de vin si 1/2 l de suc/apa, o portie de bors de sfecla rosie , o portie pasrav cu smantana si desert - placinta cu iaurt) - 39 lei/ meniu Pensiunile din Bucovina care au pus la dispozitia proiectului retetele traditionale bucovinene, sunt: Cabana Zada, Pensiunea Liliana si Pensiunea COLLADA. Partenerul special al proiectului este site-ul de turism culinar, www.chefbuzu.com. Adresa restaurantului Bucatarasul cel dibaci este Strada Olteni nr.3, Sector 3, Bucuresti. Rezervari si detalii: 0722.66.33.79 sau la 0760.966.360
Despre autor

Despre proiect Proiectul “Descopera traditiile culinare romanesti” este derulat de restaurantul Bucatarasul cel dibaci si Russenart Comunications, in perioada februarie – noiembrie 2013 si este sprijinit de 42 de parteneri media (televiziuni, publicatii tiparite si online, bloguri): 121, Antena 2, Amelie.ro, Autentic Promotion, Bucatarescu.ro, Bucataria Culinara, Casa mea, Culinar.ro, Carticica Practica, Cefacemimi?, Coolinaria, ecuisine.ro, Descopera Romania, Dacic Cool, ele.ro, eurocadouri.com, eva.ro, Euforia TV, Food & Bar, Foodblog, Garbo.ro, Gastro Media, gustos.ro, Horeca Romania, HRB Expert, inoras.ro, jurnaldebucuresti.com, metropotam.ro, Mujer, Pap Tot, ReplicaVedetelor.ro, Retete ca la Mama, Retetele Marianei, Romania libera, Romania pozitiva, Senso TV, stiuunloc.ro, traditionalromanesc.ro,Vacante la tara, VideoGuide, WebArt, Woman TV. Mai multe detalii despre proiect pot fi gasite pe blogul www.traditiiculinareromanesti.wordpress.com si pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/TraditiiCulinareRomanesti .


Despre articol
Autor: russenart
Numar de vizualizari: 467
Numar de cuvinte: 227Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro