Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Bors de pui

Format PDF | Tipareste

Ingredientele de care ai nevoie: 500g carne de pui, 2 morcovi, 1 fir patrunjel, 1 bucata telina, 2-3 cartofi, 2 rosii, 1 ceapa, 1 ardei gras, frunze de patrunjel, frunze de leustean, 250 ml bors de putina Cimbrisor, 200g taitei, 2,5 l apa, 1 lingurita sare. Modul de preparare al Borsului de pui: Se spala bine carnea si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Cand incepe sa clocoteasca se curata de spuma. Cand carnea este aproape fi arta , se curata legumele, se spala si se taie cubulete mici. Se adauga pe rand ceapa taiata marunt, ardeiul gras, morcovii, patrunjelul si telina si rosiile. Cand legumele sunt aproape fierte se adauga cartofii, borsul Cimbrisor (fiert si spumat in prealabil) si apoi taiteii. Se sareaza dupa gust si se lasa sa fiarba cateva clocote. La sfarsit se pune verdeata tocata marunt.




Despre autor

http://borscimbrisor.blogspot.ro/2013/11/retete-delicioase-cu-bors-bors-de-pui.html


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 273
Numar de cuvinte: 142



Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro