Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Retete


1: Bors de pui

Bors Cimbrisor iti ofera o gama larga de retete preparate numai cu bors de putina, dintre acestea: Bors de pui

2: Petrecere chinezeasca la restaurantul Nan Jing

Joi, 8 aprilie 2014, incepand cu ora 19, va avea loc Petrecerea chinezeasca cu tema ďDescopera secretele retetelor chinezesti!Ē.

3: Petrecere bucovineana - Descopera si testeaza retetele traditionale din Bucovina la Bucatarasul cel dibaci!

Joi, 28 februarie 2013, incepand cu ora 19, va avea loc Petrecerea Bucovineana cu tema ‚ÄúDescopera si testeaza traditiile culinare bucovinene!‚ÄĚ. Timp de 3 ore, in cadrul restaurantului ‚ÄúBucatarasul del dibaci‚ÄĚ, participantii vor putea testa preparatele bucovinene promovate pe durata lunii februarie in cadrul proiectului "Descopera traditiile culinare romanesti".

4: Testeaza retetele bucovinene ale lunii februarie!

Marti, 5 februarie, la restaurantul Bucatarasul cel Dibaci s-a desfasurat evenimentul de lansare a proiectului de responsabilitate sociala intitulat Descopera traditiile culinare romanesti!Ã in cadrul evenimentului de lansare a avut loc o prezentare a partenerilor proiectului si a pensiunilor din Bucovina, urmata de o degustare a retetelor traditionale.

5: Descopera traditiile culinare romanesti la restaurantul Bucatarasul cel dibaci!

In perioada februarie - decembrie 2013, Bucatarasul cel Dibaci si Russenart Communications deruleaza un proiect de promovare a traditiilor culinare romanesti culese din toate zonele tarii. In cadrul acestui program de responsabilitate sociala, 40 de retete vechi romanesti vor fi obtinute de la pensiuni si mici producatori din cele 9 regiuni istorice ale Romaniei: Bucovina, Dobrogea, Banat, Crisana, Maramures, Moldova, Muntenia, Transilvania si Oltenia. Toate retetele vor fi pregatite, saptamanal, la restaurantul Bucatarasul cel dibaci si vor putea fi degustate pe durata proiectului.

6: Humusul - un preparat miraculos

Mergand in sens invers pe urmele lasate de acest preparat in istorie, descoperim nu doar ca humusul la fel de vechi precum piramidele sau alte monumente antice, dar si ca s-a bucurat intotdeauna de o apreciere deosebita din partea consumatorilor sai.

7: bucatarie nationala moldoveneasca

Bucataria nationala moldoveneasca a influentat mult bucatariile traditionale ale altor popoare de pe teritoriul ei, si in acelasi timp s-a completat cu elemente din cea ucraineana, bulgara, gagauza, rusa, iar in secolele trecute din bucatariile greceasca si turceasca.

8: Gogosari in otet

Gogosari in otet, una dintre cele mai cunoscute retete de conservare a gogosarilor in otet

9: Concursul Cartea de bucate aniversara 20 ani Safir!

Cu ocazia celebrarii celor 20 de ani de activitate compania Safir organizeaza concursul culinar Cartea de bucate aniversara 20 ani Safir! Posteaza o reteta care are ca ingredient principal carnea de pui si invita prietenii sa te voteze.

10: Reteta placinta cu mere

Prezentare video reteta placinta cu mere. Contine ingredientele necesare si modul de preparare. Un site cu retete pe gustul tau.


Pagina 1 din 2    1   2  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro