Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Mancare-si-bautura » Gatit » Totul despre Otet alimentar si otetul de mere. Originie otetului si efectele benefice ale otetului.

Totul despre Otet alimentar si otetul de mere. Originie otetului si efectele benefice ale otetului.

Articol de nota 8.75 Format PDF | Tipareste


Otetul de mere este unul din cele mai vechi medicamente cunoscute de umanitate, mentionat pentru prima oara in tratate de medicina egiptene, scrise in urma cu mai bine de trei milenii.

Medicii Greciei antice il foloseau pe scara larga, acesta regasindu-se si in scrierile lui Hipocrate. Si in medicina populara romaneasca, este folosit din timpuri imemoriale. Romanii din zonele de deal si de munte prepara otet ul de mere in fiecare toamna, folosindu-l apoi pe timpul lungii ierni contra diferite lor boli ori, pur si simplu, pentru mentinerea sanatatii. Desi nu este un panaceu, ar putea candida cu sanse serioase la acest titlu.

Iata care sunt principalele categorii de afectiuni care raspund pozitiv la administrarea otetului de mere: reumatism, si reumatism degenerativ. Pentru remedierea acestei boli se ia de trei ori pe zi cate o lingura de otet de mere amestecata cu o lingurita de miere. Cura dureaza minimum trei luni si are efecte
de dezintoxicare a organismului foarte puternice. In plus, anumite substante continute de otetul de mere au efecte antiinflamatoare articulare si impiedica procesele de imbatranire si de degenerare a carti lajelor si epiteliilor.

SC Alexandros Impex SRL
Bacos Adriana
Cluj-Napoca, Romania

Tel Fix: 0264433877
Mobil: 0741217337
Fax: 0264/433821
www.alexandro.ro
office@alexandro.ro
Despre autor

SC Alexandros Impex SRL
Bacos Adriana
Cluj-Napoca, Romania
Tel Fix: 0264433877
Mobil: 0741217337
Fax: 0264/433821
www.alexandro.ro
office@alexandro.ro
http://www.alexandro.ro/otet_mere_alimentar.html


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 4298
Numar de cuvinte: 190Nota: 8.75

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro