Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Mancare-si-bautura » Gatit » “La cutitul iscusit” - carnuri de seama pentru bucatari cu dichis

“La cutitul iscusit” - carnuri de seama pentru bucatari cu dichis

Format PDF | Tipareste

„La cutitul iscusit ” este macelaria zilelor noastre, unde se gaseste cea mai bogata oferta de pe piata. Indiferent ca ai in plan sa pregatesti o masa gourmet sau bucate traditionale romanesti, aici e locul din care alegi sa te aprovizionezi, pentru ca doar aici ai, sub acelasi acoperis, un asortiment ofertant de carne de vita, porc, pui, gasca, rata, curcan, miel, marinate, impanate si preparate ready to cook, pe placul oricarui maestru bucatar. Mai ales ca acum ai la dispozitie cinci magazine – in Piata Obor, in Piata Valea Ialomitei, in imediata vecinatate a Pietei Gorjului, in Piata Dorobanti si in zona Pietei Victoriei – dintre toate, unul cu siguranta iti este la indemana. Ideea lansarii unei astfel de francize a pornit de la oferta redusa de pe piata si nevoia de a se gasi toate tipurile de carne la un loc. Si nu orice fel de carne, „La cutitul iscusit” reinvie vechile traditii macelaresti, unde totul se face cu simt de raspundere. <>, a declarat Madalin Simion, brand consultant "La cutitul iscusit". In premiera pentru Bucuresti, doar in macelarille “La cutitul iscusit” se gasesc porci mangalita (fara colesterol) si portofoliul va fi in foarte scurt timp extins cu carne proaspata provenita de la pasari crescute in batatura si nu in ferme. O alta diferentiere fata de piata autohtona o reprezinta carnea de vita de la vaci crescute special pentru carne (nu pentru a da lapte!). Aceasta e fie maturata gata, importata din Franta, fie romaneasca, avand la activ un “stagiu” de 21 de zile la 2-4 grade Celsius, intr-un mediu controlat (foarte curand in magazine). In plus, pentru consumatorii-gourmet exista posibilitatea de a cumpara, doar pe baza de precomanda, carne de iepure, prepelite, potarnichi etc. “Mergand pe un model occidental, am inceput deja colaborarea cu o serie de restaurante pe care le aprovizionam in mod regulat cu un larg asortiment de produse. La ei, genul acesta de parteriat a dus la diversificarea meniurilor. Sunt sigur ca asa se va intampla, cat de curand, si la noi. Putand achizitiona zilnic carne proaspata de rata, gasca sau iepure, sunt convins ca bucatarii vor gasi o moda litate sa se diferentieze de celelalte restaurante, creand retete noi. In scurta vreme vom incepe si livrarea la domiciliu”, a mai precizat Madalin Simion. Prin deschiderea celui mai mare magazin al francizei “La cutitul iscusit” s-au creat 16 locuri de munca. Toate cele 5 magazine inaugurate pana acum insumeaza nu mai putin de 50 noi locuri de munca. Pregatesti un festin carnivor? Fa-ti drum pana la cea mai apropiata macelarie “La cutitul iscusit”. Iti stau la dispozitie cinci magazine, la urmatoarele adrese: - Piata Obor – Str. Ziduri Mosi nr. 4, in noua piata Obor Market, vizavi de Crama Murfatlar; - Piata Valea Ialomitei - Aleea Baiut nr. 20, in incinta pietei, vis-a-vis de standurile de legume; - in spatele Pietei Gorjului, pe Str. Dezrobirii nr. 33, langa Scoala nr. 31; - Piata Dorobanti - Str. Radu Beller nr. 3-5, in incinta pietei; - in zona Pietei Victoriei – Bd. Nicolae Titulescu nr. 14, vis-a-vis de Mega Image




Despre autor

Pentru mai multe detalii: Otilia Mihailov-Dumitrescu otilia.dumitrescu@next.advertising.ro 0723-210.340 Ina Zaifu ina.zaifu@next.advertising.ro 0734-887.131


Despre articol
Autor: ina.zaifu
Numar de vizualizari: 286
Numar de cuvinte: 521



Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro