Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Fii Chef la EUROCOR!

Format PDF | Tipareste

Cursul EUROCOR de Arta Culinara iti va dezvalui toate tainele gatit ului, incepand cu bazele prepararii alimentelor si pana la tehnici culinare specifice. Acest curs iti va oferi, de asemenea, o perspectiva asupra meseriei de bucatar si iti va dezvalui cat de mult succes poti avea in domeniul culinar. Cursul EUROCOR de Arta Culinara este solutia perfecta pentru a obtine o certificare in domeniu, sau pentru a-ti completa studiile in acest sens. Pentru neprofesionisti, Cursul EUROCOR de Arta Culinara poate ajuta la imbunatatirea cunostintelor in ceea ce priveste preparea alimentelor. Pe langa faptul ca vei invata cum sa pregatesti o masa mai gustoasa, acest curs este totodata un minunat ghid despre cum poti deveni mai eficient in bucatarie. De-a lungul celor 16 module ale Cursului EUROCOR de Arta Culinara, vei face o incursiune fascinanta in tainele bucatariei romanesti si internationale, din cele mai vechi timpuri si pana astazi si vei afla multe din trucurile culinare ce iti vor atrage aprecierea celor care se vor delecta cu mancarurile tale. Structura didactica este unitara si iti asigura asimilarea cu usurinta a elementelor teoretice. Captivante prin bogatia de imagini sugestive, modulele contin numeroase exemple, exercitii si retete , dar si o recapitulare plus o tema pentru acasa, pe care dupa rezolvare o poti trimite spre corectare profesorului personal. La EUROCOR, tu decizi cand si cat studiezi! Poti studia alegand ritmul de studiu recomandat de 1 pachet de curs lunar, sau poti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna - poate chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Acceseaza acum www.eurocor.ro/oferta-zilei, beneficiaza de cea mai moderna metoda de studiu si descopera reducerile si premiile zilnice ale noii campanii EUROCOR!
Despre autor

INSTITUTUL EUROCOR este filiala SCOLII EUROPENE DE CURSURI PRIN CORESPONDENTA (ESCC) cu sediul central in Olanda, cea mai importanta scoala europeana specializata in aceasta forma de instruire, prezenta in 7 tari din Europa si Asia. In prezent, mai mult de 1.200.000 de cursanti din intreaga lume primesc in fiecare luna pachetul de curs, iar indrumarea acestora se realizeaza in fiecare tara cu ajutorul specialistilor in domeniu. Si in Romania, peste 240.000 de persoane din toata tara au ales sa-si dezvolte pregatirea profesionala sau sa invete o limba straina cu Eurocor. EUROCOR – Institutul European de Cursuri prin Corespondenta Soseaua Oltenitei 35-37, sector 4, cod 041293, Bucuresti telefon: 021.33.225.33 fax: 021.33.225.30 e-mail: PR@eurocor.ro www.eurocor.ro/oferta-zilei


Despre articol
Autor: eurocorPR
Numar de vizualizari: 748
Numar de cuvinte: 284Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro