Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Mancare-si-bautura » Cafea » Bucurestenii au acum cardul lor de reduceri � Ascento!

Bucurestenii au acum cardul lor de reduceri � Ascento!

Format PDF | Tipareste

La inceputul acestui an, compania Ascento a lansat pe piata din Bucuresti cardul cu acelasi nume, pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa beneficieze de reduceri timp de un an de zile, pe baza unui singur card. Cardul este valabil un an de zile, nu este bancar si nu functioneaza pe baza de acumulare de puncte sau alte sisteme, ci pur si simplu, in momentul in care el se prezinta la partenerii Ascento, posesorul sau primeste pe loc discount ul de pana la 80% aferent respectivului produs/serviciu. El poate fi utilizat la cei peste 55 de parteneri Ascento din Bucuresti (contractati doar in primele 3 luni de activitate), printre acestia numarandu-se restaurante, cafenele, sali de fitness, saloane de infrumusetare, scoli de dans, bazine de inot, avand chiar si o sectiune cuprinzand piese, service si spalatorii auto pentru posesorii de auto turism e. Astfel, in functie de serviciile contractate, un membru al clubului Ascento poate economisi pana la 3000 lei anual. Atat achizitionarea cardului, cat si lista completa a partenerilor sunt disponibile pe www.ascento.ro. Ascento in cifre: - Peste 55 de parteneri in Bucuresti, numarul acestora crescand saptamanal - Pana la 80% discounturi - Pana la 3000 lei economisiti anual Contact: e-mail: office@ascento.ro telefon: +40 766 687 407
Despre autor

Dobrescu Vlad contact: e-mail: vlad@ascento.ro telefon: 0766687407


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 361
Numar de cuvinte: 211Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro