Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Strangeri de Fonduri


1: FACEM ECHIPA CU GABRIEL! - campanie umanitara pentru ajutorarea refugiatilor sirieni -

Campania umanitara "Facem echipa cu Gabriel", demarata de Gabriel Cateliu, coordonator de actiuni umanitare in cadrul organizatiei Create Yourself, impreuna cu Adina Mutar, jurnalist de politica externa la ziarul National, sprijiniti logistic de Clubul Siriano-Roman, isi propune sa ofere un sprijin direct refugiatilor sirieni, aflati in tabara de la Atma.

2: Sun Plaza vine din nou in ajutorul copiilor cu autism de la Centrul AITA

Sun Plaza Shopping Center se implica activ in viata comunitatii si in anul 2013 si continua programul de CSR demarat anul trecut, prin care ofera sprijin persoanelor aflate in dificultate. Sensibilizat de cauza sociala a autismului, Centrul Comercial si-a indreptat din nou atentia catre copiii diagnosticati cu tulburari din spectrul autist, aflati in ingrijirea Centrului Asociatiei pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA).

3: Asociatia Impreuna Salvam Vieti isi propune salvarea vietilor copiilor nascuti prematur!

Asociatia Impreuna Salvam Vieti isi propune salvarea vietilor copiilor nascuti prematur!

4: Peste 30 000 euro pentru zambetele copiilor spitalizati din Romania

CliniClowns Romania si Ambasada Regatului Olandei la Bucuresti sustinute de Camera de Comert si Industrie Romano Olandeza au organizat in data de 24 noiembrie 2010, la Casa Vernescu, Gala Charity Dinner. Evenimentul a fost adresat companiilor olandeze care activeaza pe piata romaneasca, dar si marilor investitori care si-au dorit sa sustina prin participarea lor, activitatea fundatiei CliniClowns.

5: Curente economice

Si in Romania formarea stiintei economice a fost un proces complex, ale carui inceputuri se plaseaza in gandirea economica afirmata prin pravile, hrisoave si cronici, in care erau cuprinse importante referiri la viata economica.


Pagina 1 din 1    1  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro