Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Imobiliare


1: Cortina Residence - locatie deosebita

2008 a fost anul in care piata imobiliara a cunoscut cel mai mare succes. Chiar si un apartament vechi cu doua camere ajunsese sa fie vandut cu peste 100.000 de euro. Dupa “boom-ul imobiliar” din 2008, a venit recesiunea. Foarte multi dezvoltatori au intrat in insolventa, iar unii chiar au falimentat.

2: Cortina Residence, un proiect unic

Cortina Residence are grija si de aerul din locuinte. Vorbim aici de instalatia de aer conditionat aleasa de dezvoltatori. Clientii care isi vor achizitiona o locuinta in ansamblul rezidential situat la 400 de metri de Parcul Herastrau vor avea parte de confort sporit in apartamente indiferent de temperatura de afara.

3: Ansamblu Rezidential Cortina Residence - siguranta si confort

Ti-ai intemeiat o familie si iti cauti casa? Atunci ai gasit locul perfect. Cortina Residence le ofera clientilor beneficii unice in achizitionarea unei locuinte.

4: Cortina Residence, confort si siguranta

Probabil ca toata viata ne intrebam daca aspectul conteaza. Da, conteaza. Pentru Cortina Residence chiar conteaza. Ansamblul rezidential de lux situat pe strada Horia Macelariu la nr. 83, la mai putin de 400 de metri de lacul Herastrau, a inceput montarea fatadei.

5: Cortina Residence, ansamblu rezidential unic

Un nou complex rezidential este pe cale sa isi finalizeze lucrarile si sa dea spre vanzare garsoniere, apartamente de 2, 3 sau de 4 camere. Ansamblul Cortina Residence se afla in sectorul 1, fiind situat in zona de nord a capitalei, aproximativ la 400 m de Parcul Herastrau, pe strada Horia Macelariu, nr 83.

6: Ansamblul Rezidential ultra modern Cortina Residence

Ansamblul Cortina Residence si-a reluat activitatea in ceea ce priveste finalizarea blocurilor din cadrul complexului. Acesta se remarca pe piata din Romania deoarece are o constructie unica din punct de vedere structural, dar si un design modern, la preturi avantajoase pentru viitorii proprietari.

7: Cortina Residence - materiale ecologice

Sistemele si materialele ecologice integrate au devenit din ce in ce mai apreciate mai ales prin incetarea manevrelor de distrugere a mediului inconjurator iar utilizarea acestora atat in cazul constructiilor civile cat si in cazul constructiilor rezidentiala a devenit din ce in ce mai frecventa in intreaga lume.

8: Cortina Residence - ansamblu imobiliar de lux

Boom-ul imobiliar din anii 2007-2008 al pietei imobiliare din Romania a fost urmat de o perioada dramatica ce a continuat cativa ani, timp in care vanzarile de apartamente si locuinte au scazut considerabil din cauza raportului disproportionat calitate/pret, costul imobilelor fiind exagerate comparativ cu finisajele si materialele de constructie folosite.

9: Topul oraselor in vanzarea si inchirierea spatiilor de birouri din Romania

Creste piata de birouri din afara Bucurestiului. In prima jumatate a anului 2014, in afara capitalei s-au inchiriat cu 60% mai multe spatii de birouri comparativ cu aceeasi perioada a lui 2013. Cele 4 orase care se afla in top sunt: Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi si Ploiesti. Dar intre ce orase se da adevarata batalie?

10: Complex rezidential Cortina Residence

Intr-o piata imobiliara tot mai sufocata de oferte imobiliare dubioase ce propun locuinte realizate cu materiale si finisaje de calitate inferioara, aparitia unui ansamblu de locuinte realizat la standarde europene este extrem de apreciata atat de clientii romani cat si de cei straini.


Pagina 1 din 18    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro