Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Finante: Lista de subcategorii


Asigurari
Bursa
Contabilitate
Credite
Dobanzi
Fonduri Mutuale
Imobiliare
Impozite
Imprumuturi
Investitii
Ipoteci
Leasing
Schimb Valutar
Strangeri de Fonduri

Articole Finante


11: Sarbatoreste cu 24option!

Platforma 24option asigura cea mai potrivita interfata binara de tranzactionare online, care permite utilizarea unei serii de instrumente financiare.

12: Cu 24option esti castigator!

Platforma 24option asigura cea mai potrivita interfata binara de tranzactionare online.

13: Ultimele zile in care poti profita de oferta speciala 24option.com!

Crezi ca valoarea paritatii euro/dolar va creste? Dar pretul aurului? Daca crezi ca stii in ce directie vor evolua activele, nu mai pierde timpul! Inscrie-te pe www.24option.com pentru profituri de 85% in mai putin de o ora!

14: Seminarului de Fiscalitate – Ediția a II-a

Wolters Kluwer România vine în întâmpinarea celor mai recente nevoi ale specialiștilor care activează în domeniul fiscal-contabil din România prin organizarea în data de 26 iulie 2010, în regim de maximă urgență și ca urmare a solicitărilor recent primite, a Seminarului de Fiscalitate – Ediția a II-a.

15: S-A INFIINTAT UNIUNEA MEDIATORILOR BANCARI DIN ROMANIA

Uniunea Mediatorilor Bancari este prima asociatie profesionala a mediatorilor, specializata in medierea conflictelor dintre banci,firme de leasing,asigurari si clientii acestora. Este prima asociatie care da startul specializarii mediatorilor pe domenii urmand si respectand Standardele Europene ale medierii elaborate de Institutul International de Mediere(IMI) cu sediul in Irlanda.

16: YourJobs Lanseaza prima editie a Bursei Locurilor de Munca Online

Bursa Locurilor de Munca Online Editia I Portalul de joburi www.yourjobs.ro lanseaza in perioada 02.03.2009 – 20.03.2009 Bursa Locurilor de Munca Online! Aceasta este prima Editie a Bursei de Locuri de Munca Online organizata sub marca YourJobs!!!

17: Se lanseaza cea de a XI-a editie a celui mai mare targ de constructii din Bucovina

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Suceava, in parteneriat cu Consiliul Judetean Suceava organizeaza a XI-a editie a targului national de constructii BUCOVINA CONSTRUCT 2008.

Targul se va desfasura in perioada 19 - 22 iunie 2008, in Complexul Expozitional al Centrului Economic Bucovina, langa Aeroportul Salcea. Pe parcursul acestei expozitii vor avea loc seminarii si conferinte pe diverse teme de interes din acest sector economic, printre care accesarea fondurilor europene precum si problemele actuale din industria constructiilor.

18: CONSULTANTA FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE

Obtinem fonduri structurale nerambursabile pentru investitiile in industrie,mobila,textile,electrotehnice,instalatii,constructii.


Pagina 2 din 2    1   2  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro