Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Contabilitate


31: AVP CONSULTING BUCURESTI

Cautati un expert contabil in Bucuresti care sa intocmeasca lunar actele firmei dumneavoastra, sa va ofere consultanta in afaceri si la zi cu modificarile legislative? Noi suntem solutia.

32: La Atelierele LEADERMARK FISCALITATE & CONTABILITATE 2010 aflati: Cum aplicati noutatile din Codul Fiscal 2010 si Codul de Procedura Fiscala 2010. Tematica adaptata la activitatea si problemele participantilor. Cazuri intalnite in practica ultimelor 3 lun

Invitam specialistii din financiar si contabilitate, coordonatori de departamente si consultanti sa beneficieze de actualizare legislativa interactiva in domeniul fiscal-contabil. Ultimele modificari sunt sintetizate si prezentate din perspectiva aplicarii in practica, de catre experti recunoscuti.

33: Clasificarea activitatilor din economia nationala (CAEN)

Despre clasificarea activitatilor din economia nationala

34: Registrul Operatorilor Intracomunitari

Incepand cu data de 1 august 2010, se infiinteaza si se organizeaza in cadrul ANAF Registrul operatorilor intracomunitari ...

35: Seminar de Actualizare Legislativa: Dialog cu Directorii din MFP pe tema FISCALITATE & CONTABILITATE 2010, Noutati aplicabile in Semestrul II 2010 1- 4 Iulie, Eforie Nord, Hotel ASTORIA

Organizata de LEADERMARK Centru de Resurse si Evenimente pentru Dezvoltare Profesionala Continua aceasta intalnire este prilej de interactiune cu experti implicati in elaborarea legislatiei fiscale si contabile. Intr-o oaza de verdeata, intr-un cadru colonial, timp de 3 zile va invitam sa fiti oaspetii nostri la aceasta experienta informala de specializare profesionala. Ascultati, intrebati, urmariti analize si studii de caz, primiti recomandari pentru o aplicare corecta, schimbati opinii cu specialisti colegi de breasla.

36: Beneficii pentru firmele infiintate in 2010

Graffco vine in aceasta primavara cu oferte la toate produsele Facturier: reduceri de 30 la suta la oricare dintre programele de facturare comandate pentru firmele infiintate in 2010.

37: Scapa de birocratie ! Afla cum !

Desi ne aflam in anul 2010 birocratie e departe de a fi eliminata. Cozile interminabile,teancurile de hartii pe care le depunem lunar, documentatiile stufoase care ne sunt solicitate,functionarii neprietenosi,care parca sunt platiti tocmai pentru a ne intoarce din drum si a ne face viata mai amara sunt motivele pentru care conducerea companiei Sc Eurofuture Srl a decis adoptarea unor tarife de criza,accesibile tuturor romanilor. Cu tarife de la 30 de lei poti fi informat,poti scapa de tot ce inseamna birocratie si poti avea la dispozitie o echipa de specialisti in domeniu gata oricand sa te ajute.

38: Contabilitatea primara - o specializare pentru un viitor mai bun!

Profesia de contabil ramane in continuare una dintre cele mai cautate pe piata fortei de munca. Institutiile, companiile autohtone sau straine, chiar si fundatiile sau uniunile artistice toate au nevoie de cel putin un contabil. Si dumneavoastra puteti deveni un specialist cautat de multi angajatori, studiind confortabil, unde si cand doriti, dupa orele de program.

39: Seminar FISCALITATE & CONTABILITATE 2010, Ed. a IV-a. : 13 - 15 Mai

Este primul seminar de actualizare a legislatiei fiscale si contabile in cadrul caruia se va prezenta o sinteza a celor mai noi modificari din Codul fiscal 2010 si Codul de procedura fiscala 2010. Dialogul cu cei mai avizati lectori in materie de legislatie fiscal - contabila acopera urmatoarea tematica: 1. Impozite directe 2. TVA 3. Procedura fiscala 4. Contabilitate

40: De rezolvat in martie: Impozit minim sau forfetar? TVA 2010. Inchidere 2009. Compensare obligatii fiscale. Amortizare. Toate detaliile la Atelierele LEADERMARK!

LEADERMARK va pune la dispozitie in luna martie si aprilie ateliere sustinute exclusiv de lectori din Ministerul Finantelor Publice si un seminar special: KIT FISCALITATE & CONTABILITATE 2010 (oferta mai jos), cu reduceri de pret de 35%.


Pagina 4 din 6    1   2   3   4   5   6  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro