Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Contabilitate


21: Riscurile Optimizarii Costurilor Fiscale

Principalul risc este legat de posibila asociere a optimizarii costurilor fiscale cu evaziunea fiscala.

22: Cum Se Efectueaza Optimizarea Costurilor Fiscale?

Se analizeaza pozitia fiscala curenta a contribuabilului in care se determina: Rezervele fiscale existente, nefolosite si care pot compensa obligatiile de plata rezultate din viitoarele tranzactii impozabile ale contribuabilului: o Pierderile fiscale o Creantele fiscale o Daca au fost folosite de contribuabil toate deducerile fiscale permise de legislatie

23: Audit, Contabilitate, Consultanta Fiscala? Alege Pachetele de Servicii Integrate IBS Financial!

Stim ca cele mai IMPORTANTE ASPECTE pentru dvs. sunt UTILITATEA SERVICIILOR PRIMITE si COSTUL lor. De aceea am creat pachete speciale de servicii integrate, care pe langa preturile competitive, combina la maximum beneficiile oferite de fiecare dintre serviciile obisnuite de contabilitate, audit si consultanta fiscala.

24: Este firma de contabilitate angajata una eficienta?

Articolul prezent doreste sa evidentieze necesitatea unei firme de contabilitate sau macar a unui expert contabil in cadrul oricarei afaceri si motivele pentru care ar trebui sa apelati la acestia.

25: IBS Dictionary - Ce este optimizarea costurilor Fiscale?

Costurile fiscale sunt un element important al costurilor fiecarei afaceri/tranzactii. Costul fiscal nu inseamna doar ratele de impozitare ci si termenele de plata si timpul de recuperare a creantelor sau pierderilor fiscale.

26: TVA fara confuzii

TVA de plata, TVA de recuperat, TVA colectat, TVA deductibil ? Venitul obtinut este egal cu Totalul facturii de vanzare ? Orice Plata inseamna Cheltuiala ? Acestea sunt intrebari la care raspunde prezentul articol.

27: Aveti sau nu nevoie de o firma de contabilitate?

Articolul prezent doreste sa evidentieze necesitatea unui contabil in cadrul oricarei afaceri si motivele pentru care ar trebui sa apelati la o firma de contabilitate.

28: Termenele de solutionare ale problemelor la administratia financiara

Acest articol a fost scris de biroul de contabilitate Conta Radulescu din Piata Alba Iulia Nr 7 wwww.contaradulescu.ro

29: Ce este o casa de marcat?

In acest articol iti voi povesti cate ceva despre casele de marcat. Din pacate, pe net nu sunt prea multe informatii disponibile pe acest topic, asa ca voi incerca sa explic pe scurt cate ceva despre casele de marcat.

30: Vrei o profesie mai sigura?

Buna functionare a unei companii sau institutii depinde intotdeauna de abilitatea contabilului. Vrei o meserie sigura in vremuri nesigure? Vrei sa lucrezi intr-un domeniu mereu cautat pe piata fortei de munca? La Eurocor avem solutia ideala pentru tine! Inscrie-te chiar astazi la cursul Contabilitate, acum si in varianta online!


Pagina 3 din 6    1   2   3   4   5   6  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro