Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Contabilitate


11: bursa de conta

S-a deschis PRIMA BURSA DE CONTABILITATE din Romania! Bursa este locul de intalnire al oamenilor profesionisti, unde in TIMP REAL CEREREA firmelor care au nevoie de servicii contabile se intalneste cu OFERTA LARGA atat ca pret cat si ca notorietate a serviciilor expertilor contabili. Firma de contabilitate si servicii contabilitate prin Bursa de Conta

12: Bursa de Conta -Bilant la 3 luni

Acum aproximativ 3 luni s-a lansat Bursa de Conta, la prima vedere un proiect imposibil pentru unii, interesant pentru altii, iar pentru noi cu siguranta un proiect extrem de ambitios si provocator.

13: De ce este vitala contabilitatea financiara pentru orice afacere?

Prin intermediul acestui articol dorim sa va informam asupra importantei contabilitatii asupra oricarei afaceri. Orice firma in ziua de astazi este obligata sa detina un departament de contabilitate sau sa apeleze la o firma specializata in acest sens.

14: Curs autorizat CNFPA “Expert legislatia muncii” 8 – 17 iunie 2012, Bucuresti

Taxa de examinare si eliberarea certificatului de absolvire recunoscut national, dar si international, CADOU!!

15: Curs autorizat CNFPA"Expert legislatia muncii", 17 iunie 2012, Bucuresti

Cel mai nou curs de formare profesionala in domeniul resurse umane si al legislatiei muncii. Intra pe www.cursuriautorizate.ro pentru detalii.

16: Bilantul - Tips & Tricks

In practica am intalnit multe cazuri in care intreprinzatori / administratori de afaceri mai mici sau mai mari considera o simpla formalitate semnarea bilantului contabil anual, a situatiilor financiare si a declaratiilor fiscale.

17: De ce si cum modificam Politicile Contabile?

Modificarea politicilor contabile este permisa doar daca este ceruta de lege sau are ca rezultat informatii mai relevante sau mai credibile referitoare la operatiunile entitatii.

18: Curs CONTABIL, autorizat CNFPA,Bucuresti, 10 – 18 mai 2012

Top Quality Management are onoarea de a va invita sa participati la cursul autorizat CNFPA “Contabil”

19: Aria De Aplicabilitate Si Elaborarea Politicilor Contabile

Politicile contabile cuprind reguli de recunoastere, evaluare si prezentare in situatiile financiare anuale a elementelor cuprinse in bilantul si contul de profit si pierdere, precum si reguli pentru conducerea contabilitatii in societatea comerciala.

20: Firmele de contabilitate mici reprezinta succesul!

Scopul acestui articol este acela de a va prezenta avantajele externalizarii serviciilor de contabilitate si angajarea unei firme de contabilitate mici in acest scop.


Pagina 2 din 6    1   2   3   4   5   6  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro