Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Asigurari


1: Compara asigurarile RCA pentru o afacere buna

Companiile de asigurari ofera prime foarte bune pentru clientii noi, pentru a ii prelua ca si clienti. Clientii existenti oricum raman cu ei, asa ca daca nu esti atent s-ar putea sa fii defavorizat la reinnoirea asigurarii RCA.

2: Daune morale in caz de vatamare corporala sau deces in urma accidentelor de circulatie

Un articol cu sfaturi pentru persoanele care au suferit vatamari corporale in urma accidentelor rutiere, sau au avut rude care au decedat in urma unui asemenea accident.

3: Cum afli cat costa o asigurare RCA?

Datorita tehnologiilor moderne, proprietarii de autovehicule nu mai sunt nevoiti sa mearga personal la societatea de asigurari sau la un broker din domeniu pentru a incheia o asigurare. Exista numeroase metode prin care se pot compara cu usurinta tarifele RCA.

4: Unde inchei asigurari RCA ieftine

Asigurarile de tip RCA sunt obligatorii si importante pentru fiecare dintre soferii care detin si conduc un autoturism si in modul acesta va fi important de fiecare data daca vom reusi sa beneficiem intotdeauna de unele dintre ofertele cele mai ieftine.

5: RCA-ul obligatoriu si in 2013

Cu totii stim probabil faptul ca o asigurare de tip RCA face parte din randul politelor de asigurare cu caracter obligatoriu, pentru orice autoturism, indiferent de marca sau de orice alt asepct al acestuia. Singura conditie pe care o astfel de asigurare o impune ar fi aceea ca autoturismul sa fie inmatriculat in Romania sau sa fie in curs de inmatriculare.

6: Despre asigurarile ieftine

In contextul actual, asigurarile au devenit o necesitate pentru fiecare dintre noi si este foarte important ca acest lucru sa fie inteles de fiecare dintre noi, pentru ca doar in modul acesta reusi sa ne ferim intr-un oarecare fel de pericolele ce ne inconjoara pas cu pas, in viata de zi cu zi.

7: Inovatie si performanta in domeniul asigurarilor: conceptul de self-service

Broker Virtual a integrat cu succes serviciile de tip self-service in domeniul asigurarilor prin intermediul telefoanelor inteligente si al terminalelor de plata Qiwi, simplificand procesul de achizitionare a unei asigurari.

8: Cum sa beneficiezi de oferte ieftine de asigurare RCA

Cu cat stii mai multe detalii despre o oferta ieftina de asigurare, cu atat mai mult vei putea sa cumperi una dintre cele mai bune polite pentru masina ta.

9: Calculeaza eficient valoarea politei de asigurare

Invata cum sa calculezi valoarea unei polite de asigurari si alege-o pe cea mai avantajoasa pentru tine

10: Calculator RCA

Daca sunteti in cautarea unui pret bun la polita RCA, dar nu vreti sa alergati de la un broker de asigurari la altul prin tot orasul, atunci cel mai potrivit pentru dumneavoastra este sa consultati site-urile dedicate.


Pagina 1 din 4    1   2   3   4  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro