Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Sociologie


1: Comunicat de presa Campania “Fara carii” Viata Poate fi Altfel

Incepand cu data de 19.03.2014, Asociatia Europeana pentru Progres in parteneriat cu U.M.F. ,,Carol Davila“, Facultatea de Medicină Dentară, Disciplina de Sănătate Orală şi Ştiinţe Comportamentale si scolile gimnaziale nr.2, nr.136 și nr.148 din sectorul 5, București desfasoara Campania “Fara carii” Viata poate fi altfel ce are ca scop promovarea sanatatii orale prin organizarea unor lectii de educatie pentru sanatatea oro-dentara privind factorii de risc ai cariei dentare, tehnicile corecte de igiena orala si importanta alimentatiei scolarului.Campania face parte din programul educativ Viata Poate fi Altfel, prin care Asociatia Europeana pentru Progres sprijina in educatie copii din zone cu risc de excluziune sociala.

2: Fundatia Chance for Life recruteaza voluntari!

Daca iti doresti sa te implici in proiecte cu si pentru copii si tineri proveniti din medii defavorizate, te asteptam in echipa de voluntari Chance for Life! Impreuna cu noi te vei implica in diverse proiecte contribuind astfel la educatia unor copii din medii defavorizate si la integrare socio-profesionala si dezvoltarea independenta a unor tineri seropozitivi cu dizabilitati. Alegand calea voluntariatului vei avea ocazia de a te dezvolta personal!

3: Conferinta Internationala ISI LUMEN 2014

Aflata la cea de-a 4-a editie, Conferinta de anul acesta, Logos Universality Mentality Education Novelty (LUMEN 2014) va avea loc in Iasi, in perioada 10-12 aprilie 2014.

4: Scoala – Primul pas spre progresul social

Asociatia Europeana pentru Progres in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si Primaria Sectorului 5, implementeaza proiectul “ Scoala – Primul pas spre progresul social ”. Proiectul este cofinantat de Agentia Nationala pentru Romi in cadrul programului “Anul european al cetateanilor”.

5: Lansare de carte Definind Europa noastra - autor Valentina Pricopie

Editura Lumen are placerea de a va invita la lansarea volumului Definind Europa noastra al autoarei Valentina Pricopie, ce va avea loc in cadrul Targului International Gaudeamus “Carte de Invatatura”, editia a 19-a, in data de 22 noiembrie, orele 18:30, in cadrul Pavilionului Central Romexpo, Bucuresti (Stand nr 17 parter).

6: Transsexualismul

În România, cu excepția psihiatrilor și, într-o anumită măsură, a endocrinologilor și psihologilor există prea puține preocupări din partea altor specialiști, mai ales sociologi, pentru cercetarea științifică a grupului de transsexuali. La fel ca și în cazul homosexualilor, aceștia reprezintă o categorie socială caracterizată de probleme specifice, un grup marginal, o minoritate sexuală care nu a reușit încă să trezească interesul sociologilor . În alte țări există numeroase studii și cercetări întreprinse asupra acestei minorități ale cărei probleme nu pot fi rezolvate numai prin mijloacele psihiatriei și psihologiei clinice. Nu ne referim aici, desigur, la cazurile patologice, ci la acele cazuri de transsexuali, care, cu excepția confuziei lor de identitate sau a disconfortului psihic indus de inadecvarea între sexul biologic și cel cultural, sunt persoane normale care își trăiesc existența la fel ca și persoanele heterosexuale.

7: Reconstruind socialul. Riscuri și solidarități noi

Prima Conferinta Internationala a Societatii Sociologilor din Romania are loc la Cluj-Napoca, in perioada 2-4 decembrie 2010

8: Scoala de Astrologie Fidelia

Prima scoala de astrologie din Romania, cursuri deja celebre, serioase, profesioniste, care formeaza nu numai astrologi ci si Oameni cu o conduita nobila, spirituala, cu o viziune mult mai larga asupra esentei fiintei umane si a lumii in care traiesc. Un adevarat ghid nu numai pentru sine ci si pentru ceilalti.

9: Curs Formare de Formatori oferit de Asociatia Lumen

Iasi octombrie 2009: Asociatia Lumen desfasoara in Municipiul Iasi o sesiune de Formare de Formatori cod COR 241205 autorizat CNFPA in perioada 5 noiembrie – 5 decembrie 2009.


Pagina 1 din 1    1  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro