Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Psihologie


1: Formare acreditata ”Consilier pentru dezvoltare personala (cod COR 242324)”

Acesta formare completa, de 150 ore, este pentru tine daca iti place sa lucrezi cu oamenii care isi cauta directia, vor sa isi rezolve diverse probleme sau isi doresc sa aduca mai multa performanta in diverse aspecte ale vietii.

2: „Freud, contemporanul nostru - sexualitatea si stima de sine” un nou workshop la Clinica de Psihologie Dr. Ion Duvac

Miercuri, 26 iunie, orele 1830, cu ocazia gazduirii expozitiei „Angoase Intru(chi)pate” a artistului Traian Laie, Clinica de Psihologie Dr. Ion Duvac pregateste o surpriza celor care au fost prezenti la vernisaj, dar si celor care nu au avut inca ocazia sa o viziteze.

3: Creste-ti performanta cu voie buna

Va invitam cu drag in tabara noastra, sa va cresteti performanta, intr-o atmosfera de buna dispozitie, miscare si aer proaspat de munte (locatie surpriza Valea Prahovei).

4: Psihoterapie Adleriana

Psihoterapia Adleriana- copilaria reprezinta etapa fundamentala a vietii in dezvoltarea personalitatii individului. ''Individul esta atat tabloul cat si artistul, el este creatorul propriei personalitati.'' A. Adler

5: O Viata Libera

Sa stii ca Tot Ceea Ce Exista este exact asa cum trebuia sa fie. Sa simti adevarul si sa multumesti ca existi. Sa traiesti o viata libera.

6: Jucatorii Anonimi – Primul program gratuit pentru dependentii de jocuri de noroc

“Aici, toti am cazut de acord si intelegem ca nu exista un tratament universal, o reteta miraculoasa care ne va vindeca peste noapte nevoia compulsiva de a juca. Toti am admis ca avem o problema si ca vrem o schimbare. Crearea acestui grup ne ajuta sa vedem ca nu suntem singuri si ca putem beneficia de prezenta unor specialisti, de experienta unor fosti jucatori care acum traiesc viata pe care si-au dorit-o. O viata fara jocuri. Ceea ce ne da speranta este exemplul lor si credinta ca si noi vom reusi.”

7: Dezvoltarea psihologica a copiilor si rolul tatalui in viata lor

Dezvoltarea psihologica a copiilor si rolul tatalui in viata lor

8: Inteligență congenitală sau dobândită

Măsuraţi coeficientul dvs. de inteligență prin testul nostru IQ.

9: “Scoala” de parenting

Parenting-ul denumeste tot ceea ce este legat de cresterea, educarea si ingrijirea copilului. Este un cuvant multifatetat care acopera o varietate de lucruri, de la cresterea propriu-zisa a copilului, pana la comunicarea cu cei mici sau disciplinarea lor.

10: Autoritatea parintilor in fata copiilor

Vi s-a intamplat vreodata, in calitate de parinte, sa nu reusiti sa va faceti ascultat de copil? Vi s-a intamplat sa nu il puteti disciplina? Sau sa vedeti copilul trecand cu prea mare usurinta peste acel „Nu!" pe care i-l impuneti?


Pagina 1 din 4    1   2   3   4  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro