Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Mediul inconjurator


1: Cum trebuie sa actionam in timpul incendiilor

Incendiile se produc in fiecare zi, in intreaga lume. Nici o persoana nu isi doreste sa fie prinsa in mijlocul unui incendiu, insa din pacate acest risc exista. Intrucat modul in care actionam se poate dovedi vital in astfel de situatii limita, NEI Fire Protection va prezinta cateva sfaturi utile:

2: Cateva informatii despre substantele inflamabile

Exista situatii in care este necesara manuirea unor substante inflamabile, precum benzina, terebentina sau acetona. Acest lucru se poate realiza, insa, in siguranta doar cunoscand si respectand reguli stricte, astfel incat sa se evite producerea unui incendiu accidental, sau chiar a unei explozii. In articolul de fata, NEI Fire va prezinta cateva informatii esentiale pentru astfel de situatii.

3: Festivalul Drumetii Montane o noua provocare

In perioada 01-03 august 2014 esti asteptat sa cutreieram impreuna tinutul RETEZATUL MIC-OSLEA, in cadrul FESTIVALULUI ”DRUMETII MONTANE”, organizat de Asociatiei ”Drumetii Montane” & Jnepenii, ca etapa in cadrul Competitiei Nationale de Turism Sportiv ”Stafeta Muntilor”.

4: Prevenirea incendiilor in unitati administrative

Principalele cauze ale incendiilor pornite in unitatile administrative sunt reprezentate fie de utilizarea unor aparate electronice cu defectiuni, fie de amplasarea necorespunzatoare a materialelor combustibile. In vederea evitarii acestor incidente nedorite, cetatenii sunt sfatuiti de Nei Fire Protection sa tina cont de cateva masuri simple de siguranta.

5: Apararea impotriva incediilor la locul de munca

Un incendiu poate porni oriunde si oricand, inclusiv la locul de munca. Respectarea normelor si a unor masuri de siguranta impotriva acestuia se pot dovedi extrem de utile, astfel incat este necesara cunoasterea lor de catre orice persoana adulta. NEI Fire va prezinta pe scurt:

6: Sarcinile si indatoririle unui pompier

Admiram cu totii munca, devotamentul si curajul pompierilor, fie pentru ca auzim deseori povesti despre ei, fie pentru ca la un moment dat ne-au salvat. Pentru a le intelege mai bine eforturile si activitatea, NEI Fire va prezinta cele mai importante indatoriri ale acestora.

7: Campania „Pune preĊ£ pe natură!” arată care este valoarea ariilor protejate din MunĊ£ii CarpaĊ£i

Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP) Romania si Regia Nationala a Padurilor – Romsilva au lansat astazi, 5 noiembrie 2013, in Bucuresti, campania de comunicare “Pune pret pe natura!”, in cadrul proiectului “Imbunatatirea sustenabilitatii financiare a sistemului de arii naturale protejate din Muntii Carpati”, finantat de Fondul Global de Mediu (GEF).

8: Cauzele si sursele incendiilor

Nu este un secret pentru nimeni faptul ca incendiile se pot produce in orice moment, indiferent de anotimp sau de ora. Insa cati dintre noi s-au gandit vreodata la toate cauzele si sursele acestora? Pentru a preveni, trebuie sa cunoastem, astfel ca NEI Fire va prezinta pe scurt cateva dintre cauzele principale ale incendiilor, precum si sursele acestora:

9: Cum sa evitati un incendiu in bucatarie

Multe dintre incendiile produse in locuinte incep din bucatarie. Fie ca este vorba despre un aparat electrocasnic defect, fie ca este vorba despre neatentie, focul se poate extinde si poate distruge intreaga cladire sau poate, chiar, produce victime. Cu toate ca sursele unui posibil incendiu nu pot fi inlaturate in totalitate, respectarea unor reguli simple pot scadea considerabil riscurile. NEI Fire vi le aduce la cunostinta:

10: Evitarea incendiilor pe timp de vara

Odata cu venirea verii, temperaturile ridicate duc la o crestere semnificativa a numarului de incendii. Fie ca acestea apar in zonele forestiere, in fabrici, sau chiar in casele oamenilor, reprezinta un pericol atat pentru persoanele aflate in proximitate, cat si pentru mediu. Pentru ca pagubele produse de un foc scapat de sub control nu sunt niciodata mici, NEI Fire Protection va ofera cateva sfaturi pentru ca dumneavoastra si cei dragi sa puteti evita pericolul incendiilor.


Pagina 1 din 6    1   2   3   4   5   6  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro