Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Limbi straine


1: La Helen Doron Centrul 4 copilul tau invata limba engleza!

Inca de la nastere, cei mici se nasc cu abilitatea de a asimila usor si repede limbile. Helen Doron Early English dezvolta aceasta flexibilitate pentru a preda copiilor limba engleza in mod natural, in acelasi fel in care ei invata propria limba materna: cu incredere si usurinta. Aceste cursuri de limba engleza pentru copii folosesc o varietate de activitati interactive pentru a face limba engleza sa fie o parte normala a zilei unui copilas.

2: Consulta-te online cu profesorul tau de limbi straine!

Incepand cu sfarsitul lunii ianuarie 2014, Eurocor – Filiala Scolii Europene de Cursuri prin Corespondenta lanseaza serviciul de consultatii online cu profesorul personal pentru studentii inscrisi la cursurile de limbi straine. Este un serviciu gratuit, extrem de avantajos pentru cursantii nostri, special creat pentru a imbunatati experienta de studiu alaturi de Eurocor!

3: Fa-i un cadou deosebit copilului tau de la Eurocor!

Invatarea unei limbi straine deschide noi perspective culturale pentru copilul tau. Copilul va fi capabil sa se exprime mai profund, in noi moduri. In plus, va avea un avantaj competitiv in momentul in care va intra in campul muncii. Profesionistii care vorbesc o limba straina au posibilitatea de a calatori si de a face schimb de informatii cu persoane din alte tari pe parcursul carierei lor. Ofera-i, asadar, celui mic si drag posibilitatea de a se integra mai bine intr-o societate tot mai dinamica, alegand pentru el un cadou util, Cursul Eurocor Engleza pentru Copii!

4: Ofera-ti un avantaj competitiv invatand o limba straina cu EUROCOR!

Din ce in ce mai multe companii lucreaza cu parteneri din alte tari, astfel ca au nevoie de angajati care sa comunice in diferite limbi si care sa inteleaga si alte culturi decat cea proprie. Indiferent de cariera pe care alegi sa o urmezi, invatarea unei limbi straine iti ofera din start un avantaj competitiv pe piata muncii. EUROCOR – Institutul European de Cursuri prin Corespondenta iti pune la dispozitie un portofoliu bogat de cursuri de limbi straine, impartite pe niveluri de cunostinte: incepatori, intermediari si avansati, utilizand o metoda unica de invatare si o durata de studiu flexibila!

5: Curs FRANCEZA CONVERSATIONALA la preturi speciale - numai in luna aprilie

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.engleza-franceza.ro), organizeaza noi grupe pentru cursurile de limba franceza conversationala incepand cu luna mai 2013, la pretul special de 10 lei/ora. Cursurile se adreseaza persoanelor care stapanesc deja limba franceza cel putin la nivel mediu dar au dificultati de structurare a conversatiei. Fiecare program de formare este precedat de o testare gratuita care permite evaluarea nivelului de cunostinte real al fiecarui cursant si incadrarea acestuia in grupa sau modulul potrivit.

6: Tabara internationala de engleza la Londra (15 - 22 ani)

Shakespeare School iti recomanda tabara internationala de vara de limba engleza (15 - 22 ani) ce se va desfasura la University College London. Astfel, timp de 2 saptamani, experimentezi viata de student la o universitate de prestigiu din Anglia si iti perfectionezi engleza chiar la ea acasa!

7: Secretul vorbirii cursive intr-o limba straina

Cum inveti cel mai usor o limba straina si cum reusesti sa nu o uiti? Multi dintre noi au fost chiar pasionati de o limba straina in timpul scolii, dar mai tarziu nu si-au mai gasit cuvintele pentru a raspunde la cele mai simple intrebari. Atunci care este cheia invatarii temeinice a unei limbi? Departe de a fi surprinzator, raspunsul este „conversatia”. Primul pas este sa vorbesti intr-o limba straina, iar mai tarziu poti ajunge sa ti-o insusesti si chiar sa o folosesti in gandurile tale.

8: A inceput concursul national Shakespeare School Essay Competition

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie a lansat cea de-a 5-a editie a concursului national de creatie in limba engleza „2013 Shakespeare School Essay Competition”, sub egida Anului European al Cetatenilor.Shakespeare School Essay Competition este un concurs national ce stimuleaza gandirea creativa, spiritul de inovatie si originalitatea si motiveaza tinerii sa isi perfectioneze limba engleza. Concursul isi doreste sa ofere sanse egale tinerilor din intreaga tara de a experimenta viata intr-un campus universitar britanic de top si de a studia limba engleza la cele mai inalte standarde.

9: Sarbatoarea Francofoniei la Simleu Silvaniei

Scopul proiectului este cultivarea interesului elevilor, părinților și cadrelor didactice pentru limba, literatura și civilizația franceză, precum și dezvoltarea aptitudinilor estetice și fixarea deprinderilor de comunicare și utilizare a vocabularului limbii franceze.

10: In orice casa trebuie sa fie cate un dictionar

Toti cei care vor sa invete limba engleza au nevoie de un dictionar explicativ englez.


Pagina 1 din 4    1   2   3   4  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro