Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Liceu


1: Jocuri Friv, Jocuri online, Jocuri Gratis, Jocuri - Jocuri Frive

Jocuri Friv, Jocuri online, Jocuri Gratis, Jocuri, JocuriFrive.com ofera tuturor o alternativa pentru relaxare cu jocuri online gratis din diferite categorii cum ar fi jocuri cu barbie, jocuri cu masini, jocuri de gatit si multe alte jocuri frive amuzante!

2: COMUNICAT DE PRESA "Scoala - primul pas spre progresul social"

Bucuresti, 26.09.2013. In perioada 15 iulie 2013 - 15 noiembrie 2013, timp de 4 luni, se desfasoara proiectul social "Scoala primul pas spre progresul social". Aria de implementare este Sectorul 5, Bucuresti, in zonele cu preponderenta mare de romi. Proiectul este cofinantat de Agentia Nationala pentru Romi, in cadrul programului "Anul European al cetatenilor" si implementat de Asociatia Europeana pentru Progres, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si Primaria Sector 5 Bucuresti. Proiectul este sprijinit de Partida Romilor Pro Europa.

3: Music Academy organizeaza cursuri de chitara vioara sau pian

Sunt prezentate detalii despre cursurile de muzica organizate de catre Music Academy

4: Gramatica limbii romane pentru examene – cea mai buna pregatire pentru admiterea 2012 la facultate!

„Gramatica limbii romane pentru examene” s-a lansat pe site-ul http://www.grile-gramatica.ro// si este cea mai recomandata carte pentru pregatirea la admitere 2012 la Academia de Politie, la Facultatile de Drept, la scolile de politie, de agenti de penitenciare si de jandarmi.

5: Atestate Liceu la cele mai mici preturi

Atestate info si alte materii la cele mai mici preturi de piata. vizitati`ne pe site.

6: Tu esti viitorul Romaniei

In data de 2 – 4 octombrie a avut loc desfasurarea proiectului “Tu esti viitorul Romaniei”, proiect realizat de Asociatia Drumetii Montane in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Tineret Gorj.

7: Strategii pentru luarea bacalaureatului

Acest articol arata cum trebuie procedat pentru a lua bacalaureatul.

8: C.N.I.L.C.B

C.N.I.L.C.B (Colegiul National I.L.Caragiale Bucuresti) fara secrete sau inhibitii inutile.Nu incerc sa jignesc sau sa schimb pareri,ci doar ofer o parere ..din interior.


Pagina 1 din 1    1  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro