Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Educatie » Fundatia Chance for Life recruteaza voluntari!

Fundatia Chance for Life recruteaza voluntari!

Format PDF | Tipareste

Iata cum te poti implica: - organizarea de activitati in cadrul programului de Dezvoltare de abilitati de viata independenta cu tinerii beneficiari • organizare de activitati in cadrul programului Simturi, Povesti si Cunoastere Creativa cu tinerii beneficiari - confectionarea de felicitari, bijuterii si alte obiecte decorative - reprezentarea fundatiei la targuri si expozitii - dezvoltarea de activitati pe diverse materii scolare: chimie, biologie, matematica, limba romana, geografie, etc. - Lectii de chitara, tobe, orga - Implicare la evenimente sportive pentru a sustine programele fundatiei (prin activitati de voluntariat sau in calitate de participant) - Ateliere de dezvoltare de abilitati pentru copii pe diverse teme - Organizare de evenimente, prezenta la evenimente - Organizare de campanii si evenimente de fundraising - Suport IT ( calculatoare , retea, multifunctionale, ore de informatica cu beneficiarii) - Activitati de PR (prezentari, site, pagina de facebook, fotografii, filmulete) - Traduceri - Teatru social - Spect-actori pentru non-discriminare (actor-voluntar in trupa de teatru social) - Implicare in programe europene – lucru cu voluntari romani si straini De ce sa participi? Pentru ca: - iti dezvolti creativitatea si capeti incredere in tine; - participi la traininguri de educatie non-formala si de lucru cu persoane defavorizate; - castigi experienta in lucrul tineri din categorii sociale defavorizate; - ai ocazia sa faci parte dintr-o echipa de voluntari romani si straini; - poti participa la schimburi de tineret si traininguri nationale si internationale. Vom semna un contract de voluntariat si poti primi adeverinta de practica si Certificatul de competente dobandite prin voluntariat. In plus, incepand de anul acesta,, in urma aprobarii noii legi a voluntariatului, stagiul tau va fi considerat experienta profesionala. Daca ti-au atras atentia activitatile de mai sus si iti doresti sa petreci in acest fel doua ore pe saptamana, te invitam sa trimiti CV-ul si motivatia ta la adresa voluntari@ chanceforlife.ro pana pe data de 12 octombrie. Va urma o intalnire introductiva pe 14 sau 15 octombrie, la ora 16.00 si apoi un training pe 17 si 18 octombrie. Daca iti doresti sa faci parte din echipa de voluntari trebuie sa fii disponibil 2 ore pe saptamana in intervalul orar 08.00 - 17.00 si trebuie sa participi la training. Programele Chance for Life se desfasoara in Bucuresti, in sectorul 6. Te asteptam in Echipa Chance for Life!
Despre autor

Fundaţia CHANCE FOR LIFE este o organizaţie neguvernamentală care îşi propune dezvoltarea comunităţilor din România prin intermediul copiilor şi tinerilor. Prin campanii sociale şi educaţionale care provoacă oamenii să gândească diferit, prin programe care oferă suport emoţional şi social pentru copii şi tineri, Chance for Life formează spiritul civic al românilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă a comunităţilor din ţara noastră. Copiii români Deşi s-a confruntat şi continuă să se confrunte cu multe probleme, noi credem cu putere că România este o ţară minunată în care trăiesc oameni foarte buni. Din păcate, exisă nenumărate comunităţi care trăiesc în izolare. Chiar şi în mijlocul marilor oraşe găsim oameni abandonaţi şi lipsiţi de speranţă. Fundaţia Chance for Life are convingerea că secretul care duce la dezvoltare este deţinut chiar de comunităţi şi de fiecare dintre oamenii care trăiesc acolo. Credem cu putere că soluţia pentru un viitor bun sunt copiii şi felul în care aceştia devin adulţi. De aceea, programele noastre se concentrează pe copii şi pe cei din jurul lor: familiile lor, profesorii lor, promotori ai unui mâine mai bun. Societatea civilă Chance for Life crede ca societatea civilă şi instituţiile publice au răspunerea celor mai importante funcţii ale societăţii : educarea minţilor oamenilor, protejarea sănătăţii şi stării lor de bine, şi a siguranţei lor. Rolul organizaţiilro neguvernamentale pentru dezvoltarea societăţii şi comunităţilor din Romania este unul crucial. ONGurile reprezintă iniţiative ale unor oameni care nu au vrut să stea deoparte. Din păcate, încrederea oamenilor în aceste instituţiile nonguvernamentale (ONGuri) a fost serios afectată din cauza unei imagini greşite, incapacităţii acestora de a comunica şi din cauza unui management defectuos. Pentru a recâştiga încrederea publicului, organizaţiile trebuie să fie transparente, să îşi analizeze şi să îşi comunice rezultatele. Fundaţia Chance for Life îşi mediatizează periodic rezultatele financiare, şi face publice rezultatele pe care le programele şi activităţile sale le obţin.


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 706
Numar de cuvinte: 459Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro