Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Facultate


1: Program Gratuit de Verificare si Detectare a Plagiatului

Verifica texte in limba romana si protejeaza-te de plagiat! 100% gratuit, 100% profesional, cel mai complet program de analiza si detectie a plagiatului

2: Etapele importante in redactarea unei lucrari de dizertatie

Incheierea programului de masterat presupune formularea unui studiu academic. Urmareste etapele importante in redactarea unei lucrari de dizertatie.

3: Prichindel

Proiectul umanitar „Prichindel” organizează sâmbată, 15 decembrie, un spectacol adresat copiilor defavorizați din centrele de zi și de plasament, pentru cei ce au donat cadouri în cadrul campaniei, precum și publicului timișorean. Acesta va avea loc la Centrul Comercial Bega, etajul 4, începând cu ora 13:00.

4: Lucrari de licenta

La noi vei gasi cele mai mici preturi si cea mai inalta calitate pentru lucrarea ta de licenta! Nu umbla cu jumatati de masura pentru educatia ta!

5: Prof. Alexandru Petricica: Cartile GRAMATICA LIMBII ROMANE PENTRU EXAMENE, apreciate de elevi la admiterea la drept si politie!

Cartile “GRAMATICA LIMBII ROMANE PENTRU EXAMENE” sunt rezultatul unei indelungate activitati la catedra, a unei munci pasionate in domeniul limbii romane si se adreseaza elevilor – si nu numai – care se pregatesc pentru liceu (clasele V-VIII), bacalaureat si admiterea la Facultatea de Drept, la Academia de Politie, la scolile de politie si la cele de jandarmi sau de agenti de penitenciare.

6: S stm treji i s judecm drept -nvmntul romnesc-

articol despre invatamantul romanesc de ieri si de azi

7: Inscrieri la CEFORA BUSINESS SCHOOL un nou concept in ROMANIA!

Pana pe 15 septembrie, respectiv 1 noiembrie, tinerii care isi doresc un loc de munca, dar nu au experienta profesionala, si care, totodata, vor sa se specializeze impletind practica cu teoria, sunt asteptati sa se inscrie la programul de 3 ani CEFORA BUSINESS SCHOOL pentru Responsabil Afaceri Comerciale si Marketing International (Bac+3).

8: Cursuri online la EUROCOR!

La Eurocor studiezi comod, fara griji, oriunde te-ai afla, cu noile cursuri online! Alege varianta online a cursurilor de: Manager de proiect inveti sa gestionezi eficient toate resursele unui proiect, la standarde internationale, Administrator retea studiezi online gestionarea hardware-ului si software-ului, Contabilitate o profesie cautata pe piata muncii, Cosmetica si machiaj hobby-ul tau iti poate aduce venituri suplimentare.

9: Lucrari de licenta, proiectdiploma, disertatie

oferim lucrari de licenta, proiecte de diploma ieftine - 1,5 ron/pag

10: Lucrari de Licenta, Proiecte de Licenta, Lucrare Diploma, Disertatii, Doctorat, Licente

Accesand http://proiectedelicenta.blogspot.com veti gasi lucrari de licenta, proiecte de diploma, disertatie la preturi minime


Pagina 1 din 2    1   2  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro