Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Educatie: Lista de subcategorii


Drept
Facultate
Filozofie
Liceu
Limbi straine
Mediul inconjurator
Psihologie
Sociologie
Stiinta
Vreme

Articole Educatie


81: Curs MANAGER de PROIECT, autorizat ANC/CNFPA, 11-14 aprilie 2013, CLUJ-NAPOCA

KAIZEN Training & Consulting – companie specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente va invita sa participati la Cluj-Napoca la cursul autorizat ANC/CNFPA pentru ocupatia "MANAGER PROIECT" cod COR 242101. Evaluarea cunostintelor se finalizeaza cu CERTIFICATE DE ABSOLVIRE recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) si sunt insotite de un supliment descriptiv in care sunt precizate competentele dobandite de participanti. Prin apostilare, certificatele sunt recunoscute si in tarile UE.

82: Curs AUDITOR DE MEDIU, specializarea: Schimbariclimatice - Emisii de gaze cu efect de sera – www.cursuriautorizate.ro

Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro), furnizorautorizat ANC pentrusustinerea de programe de specializaresiperfectionarepentruadulti, organizeaza in lunamartie 2013 cursul de specializare "AUDITOR DE MEDIU, specializarea: Schimbariclimatice - Emisii de gaze cu efect de sera ".

83: Un concept inovator de vacanta pentru copii

Copiii sunt fascinati de cartile de aventuri si viseaza sa traiasca si ei experiente ca Winnetou, Robinson Crusoe sau Huckleberry Finn sau sa iasa victoriosi dintr-o incercare grea ca Bear Grylls. Pentru ei s-a inventat scoala de vara „English Adventure”, organizata de Shakespeare School, in care aventura se imbina cu invatarea limbii engleze si cu dezvoltarea personala.

84: Atelierele ILBAH Centru de formare profesionala

Atelierele ILBAH presteaza servicii in domeniul formarii profesionale si este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru organizarea de cursuri de calificare, initiere si perfectionare

85: Curs autorizat Formator (cod COR 242401)

Acest curs se adreseaza celor care vor sa inceapa o cariera in domeniul training-ului sau celor care au nevoie de o certificare a carierei deja existente in domeniul formarii profesionale.

86: 7 REGULI DE AUR in managementul stresului si cresterea eficientei personale

JOI, 14 februarie orele 09,00-11,00 la Best Western Eurohotel (bdul Bucureºti, nr. 23), va avea loc un workshop pe tema “7 Reguli de Aur in managementul stresului si cresterea eficientei personale” organizat in cadrul clubului de afaceri Top Club Baia Mare si sustinut de catre domnul Cristian Fertea, un business trainer de succes din tara cu o experienta vasta in domeniul afacerilor.

87: Scurta istorie a chibritului

Le folosim zilnic, fie la prepararea cafelei de dimineata sau a mancarii, fie ca sa ne aprindem tigarile, cand ramanem fara bricheta. Ne referim, desigur, la chibrituri, instrumente pe cat de simple si de uzuale, pe atat de importante in viata de zi cu zi. Insa, pentru a ajunge asa cum le stim azi, si ele, la fel ca toate lucrurile, au trecut printr-o serie de schimbari, iar evoluatia lor nu s-a intins decat pe doua secole. NEI Fire va prezinta o scurta istorie a acestora.

88: Tabere internationale de vara cu Shakespeare School

Daca in vara aceasta te gandesti sa ii oferi copilului tau ocazia de a calatori in alte tari, poti lua in considerare varianta taberelor internationale de vara de limba engleza. Shakespeare School organizeaza astfel de programe de vara pentru copii in 2013 pe durata a doua saptamani.

89: A aparut ultimul numar al revistei U.C.T.C. si Momentum pe anul 2012!

Tematica noului numar este BEST OF 2012! Va asteptam sa rasfoiti revista din cadrul programului Unite Cultures Through Culture la care copii si profesori din toata tara au contribuit la realizarea ei!

90: Conferinta Logos Universality Mentality Education Novelty 2013

Centrul de Cercetari Socio-Umane Lumen, Editura Lumen si Lumen UK organizeaza Conferinta Internationala Logos Universality Mentality Education Novelty (2013), care va avea loc in Iasi (Romania), in perioada 10 -13 Aprilie 2013.


Pagina 9 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro