Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Educatie: Lista de subcategorii


Drept
Facultate
Filozofie
Liceu
Limbi straine
Mediul inconjurator
Psihologie
Sociologie
Stiinta
Vreme

Articole Educatie


71: Scurta istorie a pompierilor romani

Apreciati si renumiti pentru munca lor, admirati de copii si de adulti deopotriva, pompierii romani lupta cu incendiile si calamitatile naturale zi de zi. Salveaza oameni, cladiri si zone de vegetatie, pentru ca si-au ales o meserie veche, necesara societatii. Asadar, care sunt momentele marcante in evolutia lor? NEI Fire Protection va prezinta o scurta istorie a pompierilor romani.

72: Cursuri autorizate pentru AUDITORI INTERNI organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT - www.cursuriautorizate.ro

Top Quality Management, in calitate de furnizor de programe de specializare si perfectionare autorizate la nivel national si international, va invita sa participati la un noi cursuri pentru ocupatiile AUDITOR INTERN atat in sistem public cat si privat. Cursurile se organizeaza in Bucuresti, in lunile martie si aprilie 2013.

73: Inscrierile continua!

Asociatia Culturala Momentum cauta in continuare noi institutii de invatamant si ONG-uri care sa se inscrie in programul Unite Cultures Through Culture – U.C.T.C.

74: Curs autorizat Formator (COR 242401)

Acest curs este pentru tine daca: - ai studii superioare finalizate cu diploma de licenta - iti doresti o cariera in domeniul training-ului sau o certificare a carierei deja existente in domeniul formarii profesionale.

75: Instrumente NLP pentru dezvoltarea personala si profesionala

Acest curs este pentru tine daca: - vrei sa ai relatii armonioase cu cei din jur, vrei sa iti gestionezi mai bine starile interne si nivelul de stres, vrei sa ai o comunicare fluenta, vrei sa faci schimbari de durata in viata ta personala si profesionala sau daca: - esti manager, psiholog, terapeut, coach, consilier pentru dezvoltare personala, consilier in cariera, consultant HR, antreprenor sau ai o profesie ce necesita instrumente pentru facilitarea schimbarilor rapide si eficiente.

76: Sesiuni de coaching

Federatia Internationala a Coach-ilor (ICF) defineste coaching-ul ca fiind un parteneriat cu clientii, intr-un proces creativ si provocator, care ii inspira pe acestia sa isi maximizeze potentialul personal si profesional.

77: Curs autorizat ANC Manager proiect

Top Quality Management organizeaza un nou curs autorizat MANAGER PROIECT Cod COR 242101 (cod COR vechi 241919) in luna aprilie 2013.

78: Curs autorizat ANC Manager proiect – www.cursuriautorizate.ro

Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro) organizeaza un nou curs autorizat MANAGER PROIECT Cod COR 242101 (cod COR vechi 241919) in luna aprilie 2013. Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari ANC (fosta CNFPA).

79: Curs Formator (autorizat national si international) la doar 450 RON; www.cursuriautorizate.ro

Top Quality Management organizeaza un nou curs autorizat FORMATOR Cod COR 242401 (cod COR vechi 241205) in luna aprilie 2013.

80: Curs autorizat EXPERT LEGISLATIA MUNCII - www.cursuriautorizate.ro

Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro) organizeaza cursul autorizat EXPERT LEGISLATIA MUNCII Cod COR 242220 8211; cel mai nou curs de formare profesionala in domeniul resurselor umane si al legislatiei muncii.


Pagina 8 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro