Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Educatie: Lista de subcategorii


Drept
Facultate
Filozofie
Liceu
Limbi straine
Mediul inconjurator
Psihologie
Sociologie
Stiinta
Vreme

Articole Educatie


61: Evitarea incendiilor in concediu

Odata cu venirea verii, au inceput si concediile. De cele mai multe ori, oamenii aleg sa isi petreaca zilele libere departe de oras, in locuri mai linistite si mai placute. Una dintre putinele griji care ne pot umbri bucuria unei vacante este legata de siguranta casei. Mai exact: pericolul unui incendiu. De multe ori, cand ajungem la destinatie ne dam seama ca nu mai stim daca am stins televizorul, daca am oprit lumina in baie, daca aragazul mai mergea inca in momentul in care am incuiat usa. NEI Fire va ofera cateva sfaturi pentru ca astfel de griji sa nu isi mai faca loc in vacanta dumneavoastra.

62: Bacalaureat

Elevii din Capitală au obţinut rezultate mult mai bune la SIMULARE BAC 2013 în sesiunea din aprilie comparativ cu cea din ianuarie. Rezultatele parţiale centralizate de Inspectoratul Municipiului Bucureşti arată că în aprilie 41% din elevii de clasa a XII-a din Capitală au luat note peste 5 la proba de matematică. La SIMULARE BAC 2013 în ianuarie numai 24% dintre elevi au trecut.

63: Cursuri de vara tineri

Pentru ca engleza este atat de necesara azi si pentru ca certificatele internationale de engleza sunt din ce in ce mai cautate, Shakespeare School are o propunere!

64: Cursuri de vara adolescenti

Activitati interesante de vara pentru adolescenti, pentru ca vacanta de vara sa devina mai frumoasa si mai folositoare, pentru ca vara intervin momente de plictiseal...Shakespeare School vine cu o oferta

65: Curs autorizat EVALUATOR PROIECTE in sistem OPEN sau IN HOUSE - www.cursuriautorizate.ro

GRABESTE-TE! ULTIMELE 5 LOCURI DISPONIBILE! Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro) organizeaza cursul autorizat EVALUATOR PROIECTE Cod COR 241263 (cod COR vechi 241960) in sistem open sau personalizat, adaptat nevoilor de instruire ale personalului implicat in procesul de dezvoltare, implementare si evaluare a proiectelor derulate cu ajutorul Fondurilor Structurale si de Coeziune puse la dispozitia Romaniei de catre Comisia Europeana.

66: Curs autorizat ANC EXPERT ACHIZITII PUBLICE � www.cursuriautorizate.ro

Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro) organizeaza un nou curs autorizat EXPERT ACHIZITII PUBLICE Cod COR 214946, in luna mai 2013. Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari ANC (fosta CNFPA). OFERTA SPECIALA: Pentru clientii Top Quality Management si abonatii newsletter taxa este de 700 RON, la care se adauga taxa de examinare (70 RON - nu se aplica TVA) pentru obtinerea certificatului ANC - fosta CNFPA. Acest curs poate fi urmat atat de catre persoanele care lucreaza deja, cat si de cele care ar dori sa lucreze in domeniul achizitiilor publice. Se adreseaza atat autoritatilor contractante, cat si celor care doresc sa participe la licitatii publice, in calitate de ofertanti. Cu un puternic caracter interactiv, se pune accent pe dobandirea cunostintelor teoretice, dar si dezvoltarea aptitudinilor si competentelor practice. Perioada: Curs in timpul saptamanii organizat in datele: 27, 28 si 31 mai 2013. La aceste zile se adauga 1 zi de pregatire a proiectului si examinare.

67: Evitarea incendiilor in noaptea de Inviere

Se apropie sarbatoarea Pastelui, cea mai importanta sarbatoare crestina. Bucuria credinciosilor in fata acesteia este dublata de obiceiurile binecunoscute, respectate cu strictete. Unul dintre acestea este mersul la slujba de Inviere, la care participa anual mii de oameni. Tot anual, cu aceasta ocazie, au loc incendii cauzate de lumanarile nesupravegheate. NEI Fire Protection va prezinta cateva sfaturi pentru a evita cu usurinta astfel de incidente periculoase.

68: Curs Formator (autorizat national si international) la doar 500 RON – www.cursuriautorizate.ro

Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro) organizeaza un nou curs autorizat FORMATOR Cod COR 242401 (cod COR vechi 241205) in luna mai 2013. Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari ANC (fosta CNFPA).

69: REDUCEREA LUNII MAI: Curs autorizat EVALUATOR PROIECTE in sistem OPEN sau IN HOUSE la doar 700 RON - www.cursuriautorizate.ro

Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro) organizeaza cursul autorizat EVALUATOR PROIECTE Cod COR 241263 (cod COR vechi 241960) in sistem open sau personalizat, adaptat nevoilor de instruire ale personalului implicat in procesul de dezvoltare, implementare si evaluare a proiectelor derulate cu ajutorul Fondurilor Structurale si de Coeziune puse la dispozitia Romaniei de catre Comisia Europeana.

70: Curs autorizat ANC Manager in domeniul sigurantei alimentare - HACCP – www.cursuriautorizate.ro

Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro) organizeaza un nou curs autorizat Manager in domeniul sigurantei alimentare - HACCP Cod COR 325715, in luna mai 2013.


Pagina 7 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro