Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Educatie: Lista de subcategorii


Drept
Facultate
Filozofie
Liceu
Limbi straine
Mediul inconjurator
Psihologie
Sociologie
Stiinta
Vreme

Articole Educatie


51: Nevoia de progres

Copiii au nevoie de ajutor. Poate ca de cele mai multe ori nu avem timp sau nu avem cunostintele necesare sa ii ajutam. www.123edu.ro le ofera posibilitatea copiilor sa se evalueze singuri. Fara spaima ca vor primi o nota proasta ei isi vor creste performantele vizibil.

52: Comunicat de presa Vizita de Studiu Slovacia – proiectul ED.HO.C

In perioada 19 – 22 august 2013 in localitatea Cadca din Slovacia va avea loc a treia Vizita de Studiu din cadrul proiectului “ED.HO.C- EDucational HOliday Centre”. Acest proiect Grundtvig realizat cu sprijinul Comisiei Europene, in cadul Programului de Invatare pe tot Parcursul Vietii ce se desfasoara in perioada august 2012 – iunie 2014 are ca scop elaborarea unui grafic de calitate prin care vor putea fi identificate centrele de vacanta care pun intr-adevar accentul pe componenta educationala a activitatilor desfasurate. Documentul final se doreste a fi pe de o parte o sursa de inspiratie pentru toti educatorii europeeni, coordonatori sau formatori si pe cealalta parte un punct de referinta pentru parintii care isi doresc sa fie informati si constientizeaza importanta educatiei informale din timpul liber al copiilor lor. Vor fi astfel valorizate serviciile educative de buna calitate, gratie unei mai bune pregatiri a oamenilor care lucreaza in astfel de centre, iar parintii vor avea un instrument extern pentru a masura aceasta dimensiune educativa a centrului.

53: Gala Premiilor Active Citizens of Europe (ACE)

Fundatia Chance for Life in parteneriat cu Volonteurope va invita sa aplicati la cea de-a 7-a editie a Premiilor Active Citizens of Europe (ACE).

54: MANAGER de PROIECT, curs ANC/CNFPA, 08-11 august 2013, CLUJ-NAPOCA

KAIZEN Training & Consulting – companie specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente va invita sa participati la Cluj-Napoca la cursul autorizat ANC/CNFPA pentru ocupatia "MANAGER PROIECT" cod COR 242101. Evaluarea cunostintelor se finalizeaza cu CERTIFICATE DE ABSOLVIRE recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) si sunt insotite de un supliment descriptiv in care sunt precizate competentele dobandite de participanti. Prin apostilare, certificatele sunt recunoscute si in tarile UE.

55: Comunicat de presa Vizita de Studiu Portugalia – proiectul ED.HO.C

In perioada 24 – 27 iulie 2013 in localitatea Peniche din Portugalia va avea loc a doua Vizita de Studiu in cadrul proiectului “ED.HO.C- EDucational HOliday Centre”. Acest proiect Grundtvig realizat cu sprijinul Comisiei Europene, in cadul Programului de Invatare pe tot Parcursul Vietii ce se desfasoara in perioada august 2012 – iunie 2014 are ca scop elaborarea unui grafic de calitate prin care vor putea fi identificate centrele de vacanta care pun intr-adevar accentul pe componenta educationala a activitatilor desfasurate. Documentul final se doreste a fi pe de o parte o sursa de inspiratie pentru toti educatorii europeni, coordonatori sau formatori si pe cealalta parte un punct de referinta pentru parintii care isi doresc sa fie informati si constientizeaza importanta educatiei informale din timpul liber al copiilor lor. Vor fi astfel valorizate serviciile educative de buna calitate, gratie unei mai bune pregatiri a oamenilor care lucreaza in astfel de centre, iar parintii vor avea un instrument extern pentru a masura aceasta dimensiune educativa a centrului.

56: Curs Responsabil cu gestionarea deseurilor

Curs de specialitate pentru persoanele desemnate sa gestioneze deseurile, obligativitate conform Legii 211/2011

57: Curs autorizat EVALUATOR PROIECTE in sistem OPEN sau IN HOUSE

Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro) organizeaza cursul autorizat EVALUATOR PROIECTE Cod COR 241263 (cod COR vechi 241960) in sistem open sau personalizat, adaptat nevoilor de instruire ale personalului implicat in procesul de dezvoltare, implementare si evaluare a proiectelor derulate cu ajutorul Fondurilor Structurale si de Coeziune puse la dispozitia Romaniei de catre Comisia Europeana.

58: Curs autorizat ANC “AUDITOR INTERN” 26 – 28 iulie 2013, Bucuresti

Auditul reprezinta o activitate cheie – esentiala - in orice organizatie,ce consta intr-o examinare metodica realizata in vederea determinarii daca activitatile si rezultatele intreprinse la subiectul examinat sunt conforme cu procedurile prestabilite. Se permite astfel identificarea lacunelor si intreprinderea unor masuri corective in vederea sporirii eficacitatii muncii si implicit a organizatiei (indiferent de tipul acesteia: IMM, institutie publica, ONG, etc).

59: Implementarea proiectului „Retea nationala de centre pentru dezvoltarea programelor de studii cu rute flexibile si a unor instrumente didactice la specializarea de licenta si masterat, din domeniul Ingineria Sistemelor”

Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti, in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi, Universitatea Politehnica din Timisoara, SC Asti Automation SRL, comunica implementarea proiectului „Retea nationala de centre pentru dezvoltarea programelor de studii cu rute flexibile si a unor instrumente didactice la specializarea de licenta si masterat, din domeniul Ingineria Sistemelor”, ID POSDRU/86/1.2/S/63806, in perioada 01.09.2010 – 31.08.2013. Proiectul este cofinantat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 „Investeste in oameni!”, Axa prioritara 1, Domeniul major de interventie 1.2.

60: Programul de Vara Omiduta Vesela pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 6 ani

Fundatia Chance for Life lanseaza din luna iulie a anului 2013 un nou program creativ pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani. Acesta se intituleaza Omiduta Vesela si este o continuare a Atelierelor Creative organizate pe parcursul anului scolar in gradinite si scoli din Bucuresti.


Pagina 6 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro