Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Educatie: Lista de subcategorii


Drept
Facultate
Filozofie
Liceu
Limbi straine
Mediul inconjurator
Psihologie
Sociologie
Stiinta
Vreme

Articole Educatie


41: Cercetasii Vlaicu Voda

CERCETASII VLAICU VODA Suntem un club nou infiintat SI dorim ca sa ne integram Organizatia Mondiala a Miscarii Scout.

42: Cursurile de engleza Eurocor, mai interactive ca niciodata!

Cursurile de limba engleza pentru incepatori Eurocor sunt ajutorul perfect pentru cei ce isi doresc sa invete limba engleza comod, rapid si eficient.

43: Aplicatia de mobil Eurocor Memo+! 54 de dictionare disponibile in Google Play!

Era dictionarelor tiparite uriase, grele si structurate neadcevat a apus. A venit timpul erei digitale. Era la care aspira milioane de oameni din dorinta de a-si crea o viata mai usoara. Si pentru ca se gandeste la confortul vostru, Eurocor a realizat aplicatia Eurocor Memo+.

44: Conferinta Active Citizens of Europe

Activezi in organizatii care desfasoara activitati cu voluntari? Promovezi voluntariatul si cetatenia activa? Esti interesat sa capeti o perspectiva internationala, alaturi de organizatii din acelasi domeniu din Europa?

45: Back to school in siguranta

A inceput scoala, iar odata cu aceasta, au sporit si grijile parintilor. Pentru ca siguranta copilului dumneavoastra sa fie o certitudine, NEI Guard va ofera cateva sfaturi

46: Toamna aceasta la Eurocor limbile străine sunt vedete!

Uno, two, trois. Tu câte limbi străine cunoşti? Toamna aceasta la Institutul Eurocor ai 17 cursuri de limbi străine dintre care să alegi. Fie că doreşti să aprofundezi cunoaşterea unei limbi sau să înveţi o limbă absolut nouă, cursurile Eurocor sunt răspunsul potrivit.

47: Internship EUROPAfest 2014 - jazz | blues | pop | clasic

Esti student/masterand, plin de entuziasm si pasionat de organizarea de evenimente internationale ? Aplica pentru un internship de 4 luni in cadrul EUROPAfest, organizat de jmEvents. Nu trebuie sa ai experienta, ci doar dorinta, experienta va prinde contur alaturi de noi. Cautam 4 - 5 tineri constienti ca teoria din facultate trebuie completata de invatare prin practica - daca vrei sa intelegi cu adevarat un domeniu si sa te specializezi.

48: MANAGER de PROIECT, curs ANC/CNFPA, 10-13 octombrie 2013, CLUJ-NAPOCA

KAIZEN Training & Consulting – companie specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente va invita sa participati la Cluj-Napoca la cursul autorizat ANC/CNFPA pentru ocupatia "MANAGER PROIECT" cod COR 242101. Evaluarea cunostintelor se finalizeaza cu CERTIFICATE DE ABSOLVIRE recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) si sunt insotite de un supliment descriptiv in care sunt precizate competentele dobandite de participanti. Prin apostilare, certificatele sunt recunoscute si in tarile UE.

49: FORMATOR, curs autorizat ANC/CNFPA: 10-13 octombrie 2013, Cluj-Napoca

Centrul National de Training EDUEXPERT - furnizor de formare profesionala continua va invita sa participati la Cluj-Napoca la cursul autorizat ANC/CNFPA pentru ocupatia "FORMATOR" cod COR 242401. Cursul se finalizeaza cu certificate de absolvire recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) si sunt insotite de un supliment descriptiv in care sunt precizate competentele profesionale dobandite de participanti. Prin apostilare, certificatele de absolvire sunt recunoscute si la nivel european.

50: Sfaturi pentru siguranta copiilor

Se apropie sfarsitul vacantei de vara, iar odata cu inceperea scolilor, copiii revin acasa, in marile orase. Din acest motiv, nu exista un moment mai potrivit pentru cateva sfaturi despre siguranta copiilor acasa, pe strada si la scoala. NEI Guard vi le prezinta:


Pagina 5 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro