Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Educatie: Lista de subcategorii


Drept
Facultate
Filozofie
Liceu
Limbi straine
Mediul inconjurator
Psihologie
Sociologie
Stiinta
Vreme

Articole Educatie


291: „Scoala de Vara Lumen – Self Branding”

Iasi iunie 2009 – Vrei sa te faci cunoscut? Vrei sa-ti imbunatatesti stilul personal? Vrei sa ai o stima de sine crescuta? Noi avem solutia! Asociatia Lumen impreuna cu Editura Lumen din Iasi va desfasura in perioada 29 iunie -1 august „Scoala de Vara Lumen – Self Branding”.

292: Pagini-scolare.ro, prima revista didactica construita in totalitate online, a publicat primele 100 de articole

Pagini-Scolare.ro a fost lansata in urma cu 2 luni si are ca principal scop sa devina cea mai cuprinzatoare revista educationala online.

293: Revista romaneasca pentru educatie multidimensionala

Asociatia Lumen prin Centrul pentru Educatie Multidimensionala Lumen in colaborare cu Editura Lumen lanseaza incepand cu luna iunie 2009 Revista Romaneasca pentru Educatie Multidimensionala.

294: Editura Lumen va invita la Targul International de Carte Librex Iasi 2009

Iasi mai 2009 In perioada 6 – 10 mai 2009 Editura Lumen va invita la Targul International de Carte Librex ce se va desfasura la Sala Polivalenta din Iasi.

295: Selectie de lucrari stiintifice pentru publicare la Editura Lumen

Iasi 28 aprilie 2009 Editura Lumen deruleaza începând cu luna mai 2009 a doua serie de selectie de lucrari stiintifice din cadrul Programului de Promovare a Tinerilor Cercetatori Editia a XI-a.

296: 16 aprilie: Lansam proiectul primului CENTRU GIFTED EDUCATION din Romania

IRSCA Gifted Education anunta un eveniment de o importanta majora pentru educatie la nivel national: lansarea proiectului primului Centru Gifted Education non-profit privat si independent pentru Descoperirea si Dezvoltarea Talentului si Inteligentei si a auditului de proiect prin programul Global Consulting Project in colaborare cu CEU School of Business si Johns Hopkins Carey School of Business.

297: Pagini-Scolare.ro: prima revista educationala online unde orice cadru didactic poate publica si unde poate castiga premii pentru continutul scris

Pagini-scolare.ro are ambitii mari: vrea sa devina cea mai cuprinzatoare revista educationala online , acreditata, construita in totalitate de utilizatori. Pentru inceput va propunem un concurs cu premii!

298: Cand a inceput sa vorbeasca, sala a amutit. La sfarsit s-a ridicat in picioare si l-a aplaudat. Este viitorul Ambasador al primului Centru Gifted Education din Romania

Meriti sa fii descoperit. Tu esti creatorul visului tau de a invata intr-un mediu plin de efervescenta si de profesori talentati, unde sa vii de placere. Ai putea deveni primul Ambasador al primului Centru Gifted Education in Romania. Nimic nu te opreste! Daca ai pana in 18 ani si te consideri un foarte bun orator, vino s-o dovedesti. Concursul “Ambasadorul Centrului Gifted Education” te considera un participant ideal la aceasta competitie. Castigatorul va beneficia de un premiu in valoare de 100 de euro, un loc gratuit la Scoala internationala de Vara a Educatiei de Excelenta (Gifted Education Summer School 2009) de la Straja, Lupeni, va deveni totodata membru de excelenta al organizatiei, si va primi oficial titlul de Ambasador Onorific.

299: Lansam prin colaborare cu Central European University Business School si Johns Hopkins University Carey Business School proiectul consultativ de audit pentru dezvoltarea in Romania a primului Centru Gifted Education

IRSCA Gifted Education anunta in calitate de organizatie client lansarea proiectului consultativ de audit al planului de dezvoltare in Romania a primului Centru Gifted Education, centru non-profit privat independent prin colaborare cu Central European University Business School si Johns Hopkins University Carey Business School. Proiectul consultativ derulat pe perioada Ianuarie – Aprilie 2009, in cadrul unui „Global Consulting Project” va intruni eforturile unei echipe multi-culturale formata din 5 studenti de pe 2 continente. Proiectul va dura 12 saptamani, si include lucrul in multi-echipe virtuale, urmand ca in ultima saptamana (Aprilie 13-17, 2009) echipa sa se dedice lucrului alaturi de membrii organizatiei in Romania pentru a strange informatii aditionale, pentru a testa ipoteze si a obtine feedback asupra recomandarilor preliminare si pentru a da publicitatii raportul final al analizei. Studentii MBA din proiect sunt sustinuti de profesori apartinand CEU si Johns Hopkins University care vor monitoriza platforma de invatare si vor oferi mentorat si sprijin in timpul proiectului. Acest program este parte a unei platforme largite de invatare in cadrul programului MBA Fellows al Johns Hopkins University care urmareste invatarea bazata pe lucrul direct la proiecte pentru a atinge rezultate masurate prin analize autentice ale performantei.

300: Curs Manager resurse Umane. Investeste in formarea ta profesionala

Public Euroconsulting te ajuta sa faci fata noilor provocari din cadrul pietei muncii, in continua evolutie. Noi reinventam serviciile de recrutare si incercam sa fim aproape de clientii si candidatii nostri, oferindu-le sfaturi pentru a lua cele mai bune decizii. Activitatea desfasurata de noi, ne recomanda ca specialisti in recrutare pentru toate domeniile de activitate. Public Euroconsulting identifica posibilitatile existente si potentiale din cadrul pietei muncii si face ca totul sa devina mai rapid, mai sigur si mai eficient! Public Euroconsulting? aproape de COMPANIA TA, aproape de TINE!


Pagina 30 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro