Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Educatie: Lista de subcategorii


Drept
Facultate
Filozofie
Liceu
Limbi straine
Mediul inconjurator
Psihologie
Sociologie
Stiinta
Vreme

Articole Educatie


21: Programul Unite Cultures Through Culture cauta noi invatacei!

Programul Unite Cultures Through Culture continua si in acest an cu aceesi daruire catre cunoastere si dezvoltare personala. In acest sens proiectul cauta sa atraga in continuare noi tineri care doresc sa i se alature.

22: Doua cursuri autorizate ANC: "Auditor in domeniul calitatii" + "Auditor intern" la numai 1.200 lei

Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro) lanseaza un nou pachet de formare profesionala special conceput pentru persoanele care desfasoara activitati de audit si care trebuie sa detina cunostinte si sa dezvolte abilitati cu privire la principiile, procedurile si tehnicile de audit, standardele de referinta utilizate. La finalul cursurilor, participantii vor fi capabili sa desfasoare o serie de activitati si actiuni corelate, in vederea derularii de audituri interne, de secunda sau terta parte in conformitate cu standardele de referinta in vigoare si a Normelor elaborate de Camera Auditorilor Financiari.

23: Curs Responsabil cu gestionarea deseurilor la numai 300 lei organizat in 17 si 18 februrie

Curs de specialitate pentru persoanele desemnate sa gestioneze deseurile conform Legii 211/2011

24: Curs Expert Achizitii Publice, 13-16 februarie 2014, Cluj-Napoca

Va ocupati de administrarea procesului de achizitii publice in cadrul unei organizatii? Atunci, trebuie sa fiti curent cu noile modificari legislative privind achizitiile publice. KAIZEN Training & Consulting – companie specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente va invita sa participati la Craiova la cursul autorizat ANC/CNFPA pentru ocupatia " EXPERT ACHIZITII PUBLICE " cod COR 214946.

25: Curs autorizat pentru ocupatia MANAGER la numai 700 lei oferit de Top Quality Management

Calificarea Manager este practicata de persoane cu o solida pregatire profesionala intr-un anumit domeniu, care conduc activitatile desfasurate de colective multiple, eterogene si variate de oameni, in interiorul unor organizatii si companii de dimensiuni diferite din orice sector de activitate: economic, social, cultural, administrativ, sanatate, educatie, servicii etc. pentru atingerea obiectivelor strategice asumate.

26: Curs autorizat ANC - MANAGEMENTUL RISCULUI

Organizatia in care activezi pare sa mearga excelent: are un numar mare de clienti, concurenta este la distanta semnificativa in urma si profitul creste de la un an la altul. Esti sigur ca maine nu vor fi probleme? Daca identifici din timp riscurile la care este expusa organizatia ta, poti sa eviti efectele negative sau sa folosesti riscul in avantajul tau.

27: Tabara internationala de engleza la Clifton College (9-13 ani)

Va doriti un altfel de program pentru vacanta copilului Dvs. care sa includa distractie, dar si exersarea limbii engleze? Pentru vara 2014, Shakespeare School recomanda tabara de vara de limba engleza (9-13 ani), ce se va desfasura in campusul colegiului Clifton. Aici copilul Dvs. isi va perfectiona engleza chiar la ea acasa, intr-un mediu multicultural.

28: EUROCOR va pregateste pentru sarbatori!

Ce poate fi mai frumos decat sa va petreceti sarbatorile de iarna in sanul familiei, alaturi de cei dragi? Insa, cu totii stim ca pregatirile pentru aceste momente placute presupun o cheltuiala destul de mare ce pot lasa un gol imens in bugetul familiei. In acest sens, EUROCOR – Institutul European de Cursuri prin Corespondenta ofera o serie de cursuri speciale prin intermediul carora puteti invata sa creati singuri amintiri de neuitat, astfel incat sa nu mai fiti nevoiti sa faceti achizitii ce pot afecta serios echilibrul financiar al familiei.

29: Curs autorizat AUDITOR OHSAS (AUDITOR DE SISTEM DE MANAGEMENT PENTRU SANATATE SI SECURITATE OCUPATIONALA)- www.cursuriautorizate.ro

ULTIMELE 3 LOCURI DISPONIBILE pentru cursul AUDITOR DE SISTEM DE MANAGEMENT PENTRU SANATATE SI SECURITATE OCUPATIONALA desfasurat in perioada 02 - 05 decembrie 2013 -www.cursuriautorizate.ro.

30: Invata cu EUROCOR cum sa-ti faci un site pentru afacerea ta!

A fi prezent pe Internet nu este un lucru necesar doar pentru companiile mari, ci mai ales pentru firmele mici, aflate in plina dezvoltare. Asa ca, daca vrei sa ai propriul site, apeleaza la EUROCOR , liderul invatarii la distanta, si alege cursul Cursul de Design si Programare Web. Cu ajutorul lui vei invata cum sa-ti creezi chiar tu propriul site!


Pagina 3 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro