Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Educatie: Lista de subcategorii


Drept
Facultate
Filozofie
Liceu
Limbi straine
Mediul inconjurator
Psihologie
Sociologie
Stiinta
Vreme

Articole Educatie


271: Public Euroconsulting anunta inceperea cursului de Formator

Public Euroconsulting anunta inceperea cursului de Formator. Doritorii mai au la dispozitie cateva zile pentru inscrieri, in limita locurilor disponibile

272: Programul de Promovare a Tinerilor Cercetatori Editia a XII-a

Iasi septembrie 2009 – Centrul de Cercetari Socio-Umane Lumen deruleaza prin Editura Lumen in perioada 20 septembrie – 1 noiembrie Editia a XII-a a Programului de Promovare a Tinerilor Cercetatori. In cadrul acestui program sunt asteptati sa participe tineri cercetatori din tara si din strainatate preocupati de cercetarea stiintifica in domeniile socio-umane.

273: “Inteligenta emotionala si stilurile de conducere” la Editura Lumen

Iasi august 2009 – Dezvoltarea organizationala este esentiala actualmente pentru a atinge performante inalte in diferitele domenii de activitate. Autoarea Iulia Daniela Fodor prin volumul “Inteligenta emotionala si stilurile de conducere” propune cititorilor sa afle impreuna care sunt elementele cheie necesare pentru a obtine succesele organizationale.

274: Sponsorizare in carte de la Editura Lumen

Iasi septemebrie 2009 – Editura Lumen a oferit o sponsorizare constand in 28 de carti cu 6 titluri diferite in vederea sustinerii integrarii sociale si culturale a persoanelor cu dizabilitati locomotorii prin intermediul Biroului de Asistenta si Consiliere pentru Persoane cu Handicap (BACH) din cadrul Centrului Diecezan Caritas Iasi.

275: INTELINVEST CONSULTING VA PREMIAZA

Incepand cu 04.09.2009 Intelinvest Consulting lanseaza 3 concursuri

276: “Calea catre respectul de sine”, curs online gratuit de la Aimee.ro

Consideri ca mai ai de lucrat la capitolul “stima de sine”? Esti stresat permanent in legatura cu ce cred ceialalti despre tine? Nu ai curaj sa faci lucrurile care iti plac in viata? Continui sa materializezi in viata ta aspecte ale credintei tale subconstiente conform careia nu meriti sa ti se intample lucruri bune? Vrei sa scapi de lucrurile care te trag inapoi dar nu ai nici un instrument concret pentru a face asta? Poate e timpul sa afli care e “Calea catre respectul de sine.”

277: Centrul de Training Lumen in Vaslui

Vaslui august 2009 – In perioada septembrie – decembrie 2009 Asociatia Lumen din Iasi urmeaza sa desfasoare cursuri in judetul Vaslui in domeniile Manager de proiect, Manager reurse umane, Dezvoltare organizationala centrata pe succes si apreciere, Asistent Relatii Publice, Formare de Formatori dar si in oricare alte domenii la cererea clientilor.

278: A aparut primul numar din Revista Romaneasca pentru Educatie Multidimensionala la Editura Lumen

Iasi august 2009 – Asociatia Lumen in parteneriat cu Editura Lumen anunta aparitia pe piata a primului numar al Revistei Romanesti pentru Educatie Multidimesnionala. Revista se adreseaza cadrelor didactice, cercetarilor, formatorilor dar si tuturor celor interesati de stiintele educatiei secolului XXI.

279: Constanþa: Liceenii constãnțeni au câștigat din nou premiul NASA!

Liceenii constãnțeni au câștigat Concursul de design științific International Space Settlement Design Competition, desfãșurat în perioada 31 iulie - 3 august la Centrul Spațial Lyndon Johnson de la Houston-Texas, SUA.

280: Educatie Multidimensionala la Editura Lumen

Iasi iulie 2009 – Asociatia Lumen, prin intermediul Centrului pentru Educatie Multidimensionala, in parteneriat cu Editura Lumen anunta lansarea Revistei Romanesti pentru Educatie Multidimesnionala.


Pagina 28 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro