Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Educatie: Lista de subcategorii


Drept
Facultate
Filozofie
Liceu
Limbi straine
Mediul inconjurator
Psihologie
Sociologie
Stiinta
Vreme

Articole Educatie


261: Editura Lumen va invita la Salonul de Cercetari “Inventika 2009”

Editura Lumen va invita la Salonul de Cercetari “Inventika 2009”

262: Curs Formare de Formatori oferit de Asociatia Lumen

Iasi octombrie 2009: Asociatia Lumen desfasoara in Municipiul Iasi o sesiune de Formare de Formatori cod COR 241205 autorizat CNFPA in perioada 5 noiembrie – 5 decembrie 2009. Sunt asteptate persoane tinere, dinamice, care accepta provocarile noilor metode de formare destinate adultilor

263: Cursuri Gratuite prin Proiectul “Centrul Virtual de Training si Consultanta Lumen”

Iasi octombrie 2009: In perioada 25 octombrie – 5 decembrie Asociatia Lumen prin Centrul de Training si Consultanta Lumen va desfasura proiectul “Centrul Virtual de Training si Consultanta”, finantat de Ministerul Tineretului si Sportului. Tinerii sunt asteptati sa participe la o serie de traininguri online precum: Branding Personal, Comunicare si Relatii Publice la nivelul organizatiei de tineret, Dezvoltare organizationala centrata pe succes si apreciere si Formare de formatori centrata pe egalitate si parteneriat intre formator si beneficiarul serviciilor de training (peer education).

264: EUROCOR revolutioneaza sistemul de studiu prin corespondenta gratie Internetului!

Pentru prima data in Romania, EUROCOR imbina metoda clasica a invatamantului prin corespondenta cu avantajele e-learning! Oricine are acum posibilitatea sa se pregateasca rapid pentru o noua profesie sau specializare! La EUROCOR gasesti peste 70 de cursuri de specializare profesionala, limbi straine si calculatoare, ce pot fi invatate folosind aceasta metoda noua si rapida de instruire a adultilor.

265: Inveti contabilitate si castigi o licenta CIEL!

Contabilitatea este un domeniu esential pentru orice companie. Oricare ar fi specificul acesteia, fie ca este vorba de o institutie publica sau de o companie privata, nici o organizatie nu poate functiona fara contabil. De aceea ocupatia de Contabil este una dintre cele mai sigure la ora actuala. Iata un motiv temeinic pentru a urma cursul Eurocor „Contabilitate asistata de PC - CIEL”.

266: Editura Lumen va invita la Zilele Iasului

Iasi octombrie 2009 – Editura Lumen ofera cititorilor cu ocazia Zilelor Iasului si a sarbatorii Sfintei Cuvioasa Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, colectiile “Lumen Cartea Crestina” si “Lumen Cartile Iasului”. Locuitorii Municipiului Iasi si pelerinii sunt asteptati la Minilibraria Coltul de Carte Lumen sa se bucure de oferta noastra.

267: Selectie de articole pentru Revista Romaneasca pentru Educati Multidimensionala la Editura Lumen

Iasi octombrie 2009 - Centrul de Cercetari Socio-Umane Lumen impreuna cu Editura Lumen anunta editia a doua de selectie de articole pentru Revista Romaneasca pentru Educatie Multidimensionala ce se va desfasura in perioada 1 octombrie -1 noiembrie 2009.

268: E timpul pentru debutul tau literar

Iasi octombrie 2009 ¡V Editura Lumen „¥ impreuna cu Editura Cristal, in parteneriat cu Asociatia Lumen „¥ desfasoara in perioada 1 octombrie ¡V 1 noiembrie Concursul National de Debut Literar adresat tinerilor cu varsta de pana in 35 ani care nu au mai debutat cu volum individual.

269: CONSTANTA, CURS DE FORMATOR AUTORIZAT CNFPA

REDUCERE 20% (pentru persoanele care se inscriu pana pe 28.09.2009, ora 17:00) + 5% pentru fiecare persoana care va participa la curs in urma recomandarii dumneavoastra.

270: Oferta de cursuri a Centrului de Training Lumen in Iasi si Vaslui

Iasi septembrie 2009 – Asociatia Lumen prin Centrul de Training de Lumen in parteneriat cu Editura Lumen ofera tuturor celor interesati o gama variata de cursuri si programe de pregatire profesionala. Incepand cu data de 21 septembrie 2009 Centrul de Training Lumen inscrie cursanti pentru urmatoarele programe de formare Manager de proiect, Formare de formatori, Manager Resurse Umane, Asistent Relatii Publice si Comunicare si Self Branding. Cursurile se vor desfasura incepand cu luna octombrie in municipiile Iasi si Vaslui, cursantii fiind asteptati de o echipa entuziasta si profesionista precum si o gama variata de reduceri.


Pagina 27 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro