Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Educatie: Lista de subcategorii


Drept
Facultate
Filozofie
Liceu
Limbi straine
Mediul inconjurator
Psihologie
Sociologie
Stiinta
Vreme

Articole Educatie


251: Cursuri Web Design - autorizate CNFPA

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuriautorizate.ro), furnizor autorizat CNFPA pentru programe de formare pentru adulti, organizeaza noi cursuri practice pentru WEB DESIGN in sistem OPEN si LA DISTANTA la cele mai accesibile preturi.

252: Gradinita Curcubeul veseliei a continuat sa se dezvolte

Gradinita Curcubeul veseliei a continuat sa se dezvolte si in anul 2010, punand accent pe pregatirea copiilor. La gradinita Curcubeul veseliei copilul va parcurge toate etapele necesare formarii si dezvoltarii sale ca individ.

253: Informatii Fiscale si Contabile pentru Inchiderea Exercitiului Financiar 2009. TVA 2010. Impozit Minim sau Forfetar? Amortizare fiscala si contabila. Procedura fiscala 2010. Toate aceste informatii le aflati la: KIT FISCALITATE & CONTABILITATE 2010. CONT

In martie 2010 LEADERMARK Centru de Resurse si Evenimente pentru Dezvoltare Profesionala Continua (www.leadermark.eu), organizeaza 4 Seminarii de actualizare a informatiilor fiscal - contabile dedicate directorilor economici, financiari, contabililor sefi si altor specialisti din domeniul financiar – contabil. Lectori, tematica si preturi de exceptie!

254: SaChiulim.ro

Un nou site de referate si cateva cuvinte despre el.

255: Curs autorizat CNFPA - Manager Proiect, Bucuresti 05 Ianuarie 2010

In perioada 05 – 21 Martie 2010 Ira Test Consult va invita sa participati la cursul de Manager de proiect autorizat CNFPA . Cursul este organizat in acord cu specificatiile COR 241919. In urma absolvirii cursului si a sustinerii unui examen in fata comisiei CNFPA se elibereaza diploma de manager proiect recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii.Durata cursului este de 6 zile - 40 ore training.

256: Selectie de articole pentru Revista Romaneasca pentru Educatie Multidimensionala

Iasi ianuarie 2010: Editura Lumen anunta deschiderea unei noi sesiuni de selectie de articole stiintifice pentru Revista Romaneasca pentru Educatie Multidimensionala.

257: Incepe anul cu o diploma recunoscuta international si national

Iasi ianuarie 2010: Din data de 5 ianuarie 2010 Centrul de Training si Consultanta Lumen, din cadrul Asociatiei Lumen anunta deschiderea sesiunii de inscrieri pentru noi grupe la cursurile de perfectionare autorizate CNFPA: “Formator”, “Manager de proiect” si “Asistent in relatii publice si comunicare”. Persoanele interesate de a obtine o diploma recunoscuta national si international au acum oportunitatea de a o face la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

258: Selectie de articole pentru Programul Lumen Academic

Iasi ianuarie 2010: In perioada 5 ianuarie – 1 februarie Editura Lumen organizeaza o sesiune de selectie de carte stiintifica in domeniile politologie, management, marketing, istoria stiintei, istorie si arheologie, economie, protectie sociala, critica si estetica literara, folcloristica, cultura romaneasca veche, etnologie si etnografie care urmeaza a fi propusa spre finantare Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica (ANCS).

259: S-a deschis LIBRARIA VIRTUALA EUROCOR!

Cartea este cel mai sigur prieten al omului: ii da sfaturi bune si nu il tradeaza niciodata! De asemenea, este si un profesor de nadejde! Metodei clasice de invatare prin corespondenta, Institutul Eurocor i-a adaugat acum o forma atractiva si relaxanta de studiu: lectura! Gata cu drumurile lungi si obositoare la biblioteca sau cu alergatul prin librarii! Acum puteti comanda rapid cartile dvs. preferate, in limba engleza, in alte limbi straine, dar si diverse lucrari pentru toate gusturile! Vizitati Libraria Virtuala Eurocor, accesand site-ul www.eurocor.ro!

260: Pagini-scolare.ro, prima revista didactica construita in totalitate online isi lanseaza noul format pe gustul cadrelor didactice

Cea mai cuprinzatoare revista online pentru cadrele didactice din Romania Pagini-scolare isi lanseaza noul format.


Pagina 26 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro