Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Educatie: Lista de subcategorii


Drept
Facultate
Filozofie
Liceu
Limbi straine
Mediul inconjurator
Psihologie
Sociologie
Stiinta
Vreme

Articole Educatie


241: Cursuri Informatica – baze de date si programare C++

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuri-web-design.ro), furnizor autorizat CNFPA pentru programe de formare pentru adulti, organizeaza la Bucuresti noi cursuri practice de informatica: PROIECTAREA, REALIZAREA SI ADMINISTRAREA BAZELOR DE DATE si PROGRAMAREA IN LIMBAJUL C++.

242: Afla secretul elaborarii dosarelor de acreditare pentru traininguri de succes

Iasi aprilie 2010: Centrul de Consultanta si Training Lumen ofera specialistilor in domeniul formarii, cat si celor care doresc sa abordeze o cariera in formarea profesionala si training un instrument valoros pentru elaborarea si acreditarea propriilor programe de formare strict necesare in contextul actualei legislatii in ceea ce priveste formarea profesionala a adultilor. In acest sens la data de 1 mai va fi disponibil pe piata volumul „Modele operationale in practica programelor de training. Ghid de elaborare a dosarelor de acreditare”, autori Dr. Antonio Sandu, Oana Bradu, Simona Ponea si Bianca Vlasa, ce urmeaza sa apara la Editura Cristal din cadrul Grupului Lumen.

243: Cursuri Web Design – module teoretice si practice

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuri-web-design.ro), furnizor autorizat CNFPA pentru programe de formare pentru adulti organizeaza noi cursuri practice pentru WEB DESIGN in sistem OPEN si LA DISTANTA. Analizand nevoile de formare din domeniu si valorificand experienta de predare, a fost conceput un program unic si complex de invatamant care sa realizeze in intregime transmiterea si insusirea temeinica a cunostintelor teoretice cat si formarea competentelor practice specifice, necesare unui web designer profesionist.

244: MANAGEMENTUL AFACERILOR MICI SI MIJLOCII - curs autorizat la nivel national si international

Curs open si la distanta - Managementul Afacerilor Mici si mijlocii

245: Curs FORMATOR – autorizat la nivel national si international

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuriautorizate.ro), furnizor autorizat CNFPA pentru programe de specializare si perfectionare pentru adulti, cu un sistem de management al calitatii certificat conform ISO 9001 de catre TUV THURINGEN e.V., va ofera oportunitatea sa beneficiati de oferta promotionala a lunii MAI pentru cursul de specializare pentru ocupatia FORMATOR – cod COR 241205.

246: Managementul securitatii informatiei – ISO 27001– curs autorizat CNFPA

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuriautorizate.ro), furnizor autorizat CNFPA pentru programe de formare pentru adulti, cu un sistem de management al calitatii certificat conform ISO 9001, organizeaza cursul MANAGEMENTUL SECURITATII INFORMATIEI in sistem OPEN. Cursul este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si se finalizeaza cu certificat recunoscut de Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii pentru ocupatia Specialist in proceduri si instrumente de securitate a sistemelor informatice - cod COR 213908. Durata: 32 ore in perioada 24 mai – 27 mai 2010 Pret promotional: 800 RON

247: Managementul marketingului si vanzarilor de succes - cursuri autorizate CNFPA

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuriautorizate.ro), furnizor autorizat CNFPA pentru programe de specializare si perfectionare pentru adulti, cu un sistem de management al calitatii certificat conform ISO 9001 de catre TUV THURINGEN e.V., are deosebita placere sa va invite sa participati la cursurile intensive in domeniul marketingului si vanzarilor de succes organizate la Bucuresti in lunile aprilie si mai.

248: Curs autorizat Abilitati Manageriale pentru ocupatia Manager Proiect (cod COR 241919)

Curs autorizat la nivel national si international pentru ocupatia Manager proiect

249: Editura Lumen este recreaditata ca Editura Stiitifica

Iasi aprilie 2010. În data de 1 aprilie 2010 Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Învatamantul Superior (CNCSIS) a afisat listele cu editurile acreditate stiintific valabile în perioada 2010 – 2012. Editura Lumen îsi mentine acreditarea ca Editura Stiintifica avand codul CNCSIS 3.

250: Auditor calitate - curs de formare autorizat CNFPA

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuriautorizate.ro), furnizor autorizat CNFPA pentru programe de specializare si perfectionare pentru adulti, cu un sistem de management al calitatii certificat conform ISO 9001 de catre TUV THURINGEN e.V., are deosebita placere sa va invite sa participati la cursul practic intensiv AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII organizat la Bucuresti in perioada 26.04.2010 – 30.04.2010.


Pagina 25 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro