Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Educatie: Lista de subcategorii


Drept
Facultate
Filozofie
Liceu
Limbi straine
Mediul inconjurator
Psihologie
Sociologie
Stiinta
Vreme

Articole Educatie


231: FORMATOR – curs autorizat la nivel national si international

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuriautorizate.ro), furnizor autorizat CNFPA pentru programe de specializare si perfectionare pentru adulti, cu un sistem de management al calitatii certificat conform ISO 9001 de catre TUV THURINGEN e.V., va ofera oportunitatea sa beneficiati de oferta promotionala a lunii MAI pentru cursul de specializare pentru ocupatia FORMATOR – cod COR 241205. Durata: 40 ore/pret 800 RON

232: CNFPA Curs autorizat Manager de proiect, 21 Mai 2010

Cursul organizat de IRA TEST CONSULT este un curs autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA). In urma absolvirii programului de formare si a sustinerii unui examen in fata comisiei CNFPA se elibereaza diploma de Manager de Proiect recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii.

233: Curs autorizat CNFPA - Formator, 28 Mai 2010

Cursul se adreseaza atat celor care profeseaza si isi doresc o sporire a abilitatilor de formator, precum si acreditarea acestora, cât si celor care vor sa devina formatori, fara a fi profesat pâna acum în domeniu.

234: Curs autorizat CNFPA - Expert achizitii Publice, 04 Iunie 2010

Achizitia de bunuri/servicii/lucrari in vederea implementarii proiectelor finantate din fonduri publice se face cu respectarea legislatiei nationale in domeniul achizitiilor publice, O.G. 34 / 2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica si a contractelor de concesiune de servicii, cu modificarile si completarile ulterioare

235: Curs autorizat CNFPA - Manager Proiect, Bucuresti, 14 Mai 2010

In perioada 14 Mai – 23 Mai 2010 Ira Test Consult va invita sa participati la cursul de Manager de proiect autorizat CNFPA . Cursul este organizat in acord cu specificatiile COR 241919. In urma absolvirii cursului si a sustinerii unui examen in fata comisiei CNFPA se elibereaza diploma de manager proiect recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii. Durata cursului este de 6 zile - 40 ore training.

236: Cursuri on line si prin corespondenta

TOP QUALITY MANAGEMENT, unul din liderii in domeniul furnizarii de cursuri autorizate de formare profesionala, va invita sa participati la noile programe de studiu organizate in sistem “prin corespondenta” (www.cursuriautorizate.ro) sau “e-learning” (www.topquality.ro).

237: Elaborarea unei cereri de finatare pentru proiecte din fonduri UE - curs autorizat pentru ocupatia Manager Proiect

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuriautorizate.ro), furnizor autorizat CNFPA pentru programe de specializare si perfectionare pentru adulti, are deosebita placere sa va invite sa participati la cursul practic intensiv acreditat la nivel national si international ELABOAREA UNEI CERERI DE FINANTARE PENTRU PROIECTE FINANTATE DIN FONDURI UE organizat la Bucuresti in perioada 24.05 – 26.05.2010.

238: Curs MANAGER RESURSE UMANE – autorizat la nivel national si international

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuriautorizate.ro), furnizor autorizat pentru programe de specializare si perfectionare pentru adulti atat la nivel national prin CNFPA cat si international prin TUV THURINGEN e.V., organizeaza noi cursuri practice de specializare pentru ocupatia MANAGER RESURSE UMANE – cod COR 123207.

239: Cursuri acreditate de limba engleza si limba germana pentru incepatori si avansati

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuriautorizate.ro), furnizor autorizat de programe de formare pentru adulti, organizeaza in Bucuresti noi grupe pentru cursurile de limba germana autorizate de TÜV Thüringen – Germania si cursurile de limba engleza autorizate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, finalizate cu certificat recunoscut de Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

240: Managementul organizatiei prin proiecte - curs autorizat pentru ocupatia Manager Proiect

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuriautorizate.ro), furnizor autorizat CNFPA pentru programe de specializare si perfectionare pentru adulti, are deosebita placere sa va invite sa participati la cursul practic intensiv acreditat la nivel national si international MANAGEMENTUL ORGANIZATIEI PRIN PROIECTE SI EXCELENTA IN AFACERI organizat la Bucuresti in perioada 12.05 – 14.05.2010. Prin tematica abordata, cursul isi propune a fi un suport pentru sprijinirea organizatiilor (deopotriva din sectorul de stat si privat) ce doresc sa se dezvolte si sa-si imbunatateasca performantele in afaceri pe baza propriilor proiecte. Orice organizatie poate adopta stilul de orientare spre proiecte, fara costuri mari sau dislocari masive de resurse umane. Excelenta in afaceri in societatea moderna de consum, spre care de fapt tind toate organizatiile, nu poate fi atinsa decat prin orientarea spre proiecte.


Pagina 24 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro