Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Educatie: Lista de subcategorii


Drept
Facultate
Filozofie
Liceu
Limbi straine
Mediul inconjurator
Psihologie
Sociologie
Stiinta
Vreme

Articole Educatie


211: coaching4STARS: Mami, ajuta-ma sa cresc M.A.R.E.! (Minunat, Autentic, Responsabil si Empatic)

Orice mama isi doreste din toata inima sa isi creasca propriul copil cat mai bine! O mama are un program extrem de incarcat si de cele mai multe ori nu reuseste sa faca toate lucrurile pe care si le-a propus. Asa ca nu este de mirare ca mamicile sunt din ce in ce mai stresate, mai obosite si mai ingrijorate in legatura cu copiii lor. In timp incep sa aiba indoieli in legatura cu calitatile lor de mama cu ceea ce fac pentru copii lor. Uneori apare si senzatia ca celelalte mame sunt mai bune si ca iau decizii mult mai potrivite si inspirate.

212: Curs MANAGER RESURSE UMANE – oferta lunii august

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuriautorizate.ro), furnizor autorizat pentru programe de specializare si perfectionare pentru adulti atat la nivel national prin CNFPA cat si international prin TUV THURINGEN e.V., organizeaza noi cursuri practice de specializare pentru ocupatia MANAGER RESURSE UMANE – cod COR 123207.

213: MANAGEMENTUL PROIECTELOR CU APLICABILITATE IN DOMENIUL IT&C – 23 - 25 August

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuriautorizate.ro), furnizor autorizat CNFPA pentru programe de specializare si perfectionare pentru adulti, va ofera oportunitatea sa beneficiati de oferta promotionala pentru cursul de perfectionare MANAGEMENTUL PROIECTELOR CU APLICABILITATE IN DOMENIUL IT&C – cod COR 241919, organizat la Bucuresti.

214: Curs autorizat Auditor in domeniul calitatii – oferta lunii august

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuriautorizate.ro), furnizor autorizat CNFPA pentru programe de specializare si perfectionare pentru adulti, cu un sistem de management al calitatii certificat conform ISO 9001 de catre TUV THURINGEN e.V., are deosebita placere sa va invite sa beneficiati de oferta promotionala a lunii AUGUST pentru cursul practic intensiv AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII organizat la Bucuresti.

215: Curs Formator, autorizat CNFPA, 19-22 august 2010, pret promotional!

Centrul National de Training EDUEXPERT – furnizor de formare profesionala continua, va invita sa participati la CURSUL DE SPECIALIZARE, autorizat CNFPA: TOT – TRAINING OF TRAINERS. Evaluarea cunostintelor dobandite se finalizeaza cu CERTIFICAT DE ABSOLVIRE pentru ocupatia “FORMATOR” cod COR 241205. Certificatele sunt recunoscute la nivel national de catre MMSSF si MECI. Conform art. 23 (2) din OG 129/2000 privind Formarea profesionala a adultilor, incepand cu 01 ianuarie 2010 certificatul a devenit obligatoriu pentru oricine doreste sa deruleze activitati de formare.

216: Curs Competente informatice, autorizat CNFPA, 19-22 august 2010, pret promotional!

Centrul National de Training EDUEXPERT – furnizor de formare profesionala continua, va invita sa participati la CURSUL DE INITIERE, autorizat CNFPA: Computer Skills. Evaluarea cunostintelor dobandite se finalizeaza cu CERTIFICAT DE ABSOLVIRE, pentru competente cheie comune mai multor meserii “COMPETENTE INFORMATICE”. Certificatul este recunoscut la nivel national de catre MMSSF si MECI.

217: Ti-ar placea sa fii toata viata in concediu?

Alege acum sa fii toata viata in concediu! Plaje insorite, orase de vis, statiuni celebre, castele de poveste, temple exotice – toate te asteapta sa le vezi! Transforma-ti jobul intr-o vacanta permanenta! Cum ? Simplu! Vara asta te relaxezi urmand cursul Eurocor Ghid de turism!

218: Programe de eticheta pentru copii – Exclusive Manners Constanta

Minding Manners, leaderul European in programele de eticheta pentru copii, este prezent de acum si in Romania, prin intermediul Exclusive Manners.

219: Cum poti avea experienta necesara pentru angajare, la terminarea facultatii

Cu economia in criza, multi absolventi isi gasesc cu greu un loc de munca, de aceea e necesar ca fiecare sa isi construiasca un avantaj. Persoanele care au participat la stagii de practica, acumuleaza din timpul scolarizarii experienta in domeniu intre 6 si 18 luni, fiind mult mai cautate si usor de angajat. Deoarece sunt destul de putine locuri de munca pentru absolventi, cererea depaseste cu mult oferta. Absolventii care au la activ cel putin un stagiu de practica, sunt perceputi de angajatori ca fiind mai profesionisti, mai experimentati, costul cu training-ul lor la locul de munca, fiind mult redus.

220: Tinerii au nevoie de consiliere si orientare in cariera

Asociaţia Young Goldfish împreunǎ cu Asociaţia SIS a organizat sambata, 26 iunie 2010, intre orele 10.00 - 13.00 o „Ziua Portilor Deschise” mai speciala.


Pagina 22 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro