Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Educatie: Lista de subcategorii


Drept
Facultate
Filozofie
Liceu
Limbi straine
Mediul inconjurator
Psihologie
Sociologie
Stiinta
Vreme

Articole Educatie


201: Curs Formator, autorizat CNFPA, 5-7.11.2010 Cluj-Napoca

Centrul National de Training EDUEXPERT – furnizor de formare profesionala continua, in parteneriat cu Fundatia Ratiu pentru Democratie, va invita sa participati la CURSUL DE SPECIALIZARE, autorizat CNFPA: TOT – TRAINING OF TRAINERS. Evaluarea cunostintelor dobandite se finalizeaza cu CERTIFICAT DE ABSOLVIRE pentru ocupatia “FORMATOR” cod COR 241205. Certificatele sunt recunoscute la nivel national de catre MMSSF si MECI. Conform art. 23 (2) din OG 129/2000 privind Formarea profesionala a adultilor, incepand cu 01 ianuarie 2010 certificatul a devenit obligatoriu pentru oricine doreste sa deruleze activitati de formare.

202: La Eurocor poti studia si in limba maghiara!

Avem o veste buna pentru toti membrii si prietenii comunitatii maghiare din Romania! La Eurocor poti studia direct in limba maghiara, rapid si comod, chiar la tine acasa, in functie de programul tau zilnic! Cursurile sunt utile tuturor celor care cunosc maghiara si vor sa-si exerseze cunostintele, pregatindu-se in acelasi timp intr-un domeniu de viitor sau invatand o noua limba straina.

203: Manager Proiect � autorizat CNFPA, octombrie 2010

KAIZEN Training & Consulting � companie specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente prin intermediul programelor de formare profesionala continua autorizate CNFPA va invita sa participati la CURSUL DE SPECIALIZARE destinat potentialilor beneficiari ai fondurilor europene: MANAGEMENTUL PROIECTELOR FINANTATE PRIN FONDURI EUROPENE.

204: Cursuri de dezvoltare personala prin ARTA TEATRALA

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuri-teatru.ro), furnizor pentru programe de specializare si perfectionare pentru copii, tineret si adulti, cu un sistem de management al calitatii certificat conform ISO 9001 de catre TUV THURINGEN e.V., va invita sa participati la programele de dezvoltare personala prin intermediul teatrului, muzicii si dansului organizate la Bucuresti incepand cu luna octombrie 2010.

205: Fondurile europene – o sansa pentru fiecare!

Statisticile prezentate in media arata ca tot mai multe companii importante din tara sau internationale au inceput vanatoarea de „gulere albe”, de specialisti, pentru a scapa de urmarile crizei. Iar printre cei mai cautati se numara specialistii in scrierea de proiecte pentru obtinerea de finantari nerambursabile. Intra in randul profesionistilor cautati cu ajutorul trainingului Eurocor „Accesare Fonduri Europene”!

206: Formatorul - o meserie ceruta azi

La Eurocor ai ocazia sa inveti rapid, intr-o saptamana, cum sa devii formator profesionist. Actor si psiholog in acelasi timp, formatorul este cel care poate influenta opiniile unor oameni, modul lor de a gandi si de a actiona in situatii diverse. Urmeaza trainingul autorizat de Formator si specializeaza-te urgent intr-un domeniu de top!

207: Curs Formator, autorizat CNFPA, septembrie 2010, 300 lei!

Centrul National de Training EDUEXPERT – furnizor de formare profesionala continua, va invita sa participati la CURSUL DE SPECIALIZARE, autorizat CNFPA: TOT – TRAINING OF TRAINERS. Evaluarea cunostintelor dobandite se finalizeaza cu CERTIFICAT DE ABSOLVIRE pentru ocupatia “FORMATOR” cod COR 241205. Certificatele sunt recunoscute la nivel national de catre MMSSF si MECI. Conform art. 23 (2) din OG 129/2000 privind Formarea profesionala a adultilor, incepand cu 01 ianuarie 2010 certificatul a devenit obligatoriu pentru oricine doreste sa deruleze activitati de formare.

208: Manager Proiect – autorizat CNFPA, septembrie 2010, pret promotional!

KAIZEN Training & Consulting – companie specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente prin intermediul programelor de formare profesionala continua autorizate CNFPA va invita sa participati la CURSUL DE SPECIALIZARE destinat potentialilor beneficiari ai fondurilor europene: MANAGEMENTUL PROIECTELOR FINANTATE PRIN FONDURI EUROPENE.

209: Cursuri autorizate de limba engleza pentru incepatori si avansati

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.engleza-franceza.ro), furnizor autorizat de programe de formare pentru adulti, organizeaza in Bucuresti noi grupe pentru cursurile cursurile de limba engleza autorizate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, finalizate cu certificat recunoscut de Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

210: TRAIESTE VIATA PENTRU CARE AI FOST CREAT- experienta de a fi intreg, complet si perfect!

In perioada: 9- 14 septembrie 2010, iti propun o experienta care a transformat viata multor oameni. Aceasta tabara este pentru tine, daca: - doresti sa te impaci cu trecutul si esti gata sa extragi darurile din el; - esti interesat sa-ti cunosti potentialul; - simti ca porti mereu cu tine o "nefericire de fundal"; - simti ca viata ta nu este completa; - doresti sa fii in armonie cu tine insuti, cu oamenii din viata ta si cu tot ce te inconjoara; - esti lipsit de bucurie de viata, implinire si inspiratie; - simti ca mai e ceva, dincolo de ceea ce stii despre tine; - doresti sa traiesti din plin si sa experimentezi totul cu iubire si liniste; - crezi ca esti imperfect; - doresti sa-ti vindeci trecutul si viata.


Pagina 21 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro