Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Educatie: Lista de subcategorii


Drept
Facultate
Filozofie
Liceu
Limbi straine
Mediul inconjurator
Psihologie
Sociologie
Stiinta
Vreme

Articole Educatie


11: Curs autorizat ANC si IIA Global - AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII

Curs autorizat ANC si IIA Global - AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII

12: Curs practic intensiv Manager de proiect autorizat ANC si TUV Thuringen la pretul de numai 500 lei - www.cursuriautorizate.ro

Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro) va invita sa beneficiati de oferta lunii mai 2014 pentru cursul MANAGER PROIECT, autorizat la nivel national de ANC si international de Tuv Thuringen e.V. Germania.

13: ARTA DE A TRAII

Prezinta etapele parcurse in viata,de fiecare dintr noi,si modul cum trebuie sa ne comportam.

14: Curs autorizat ANC si IIA Global - AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII - organizat de Top Quality Management la Bucuresti - www.cursuriautorizate.ro

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuriautorizate.ro) are deosebita placere sa va invite sa participati la cursul practic intensiv AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII autorizat la nivel national de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) si international de institutul american IIA Global (The Institute of Internal Auditors). Programul de specializare se va desfasura in lunile mai si iunie 2014 la Bucuresti.

15: Curs autorizat CONSILIER VOCATIONAL

ULTIMELE 3 LOCURI DISPONIBILE pentru cursul autorizat CONSILIER VOCATIONAL organizat de Top Quality Management in perioada 05-07 mai 2014 la Bucuresti - www.cursuriautorizate.ro.

16: GOANA DUPA BANI

Exprima principala directie gresita pe care mergem cu totii,fara sa ne gandim la sanatatea noastra.

17: Aplicatii moderne care ajuta la cresterea performantelor scolare

Indruma-l pe copil sa foloseasca aplicatii moderne de exersare si invatare de pe cel mai indragite obiecte din casa: calculatorul si tableta.

18: Vacanta copiilor si temele

Oare copiii au nevoie sa lucreze in timpul vacantelor? De ce invatatoarea ii da, in timpul vacantei, copilului teme la matematica? Cu ce il ajuta temele din vacanta pe copilul meu? Sunt intrebari pe care multi dintre parinti si le adreseaza.

19: Editura Lumen -Ultimul apel! Selectie de carte de cultura Editura Lumen- finantare AFCN 2014

Editura Lumen lanseaza ultimul apel la lucrari pentru sesiunea de selectie 2014, de lucrari in domeniul stiintelor sociale si umaniste, in vederea publicarii prin intermediul Programului Lumen Carte de Cultura.

20: Proiect Grundtvig “ED.HO.C- EDucational HOliday Centre” in faza de experimentare

Proiect Grundtvig “ED.HO.C- EDucational HOliday Centre” in faza de experimentare


Pagina 2 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro