Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Educatie: Lista de subcategorii


Drept
Facultate
Filozofie
Liceu
Limbi straine
Mediul inconjurator
Psihologie
Sociologie
Stiinta
Vreme

Articole Educatie


161: Autorul saptamanii - John Boyne

"In ceea ce priveste explorarea. trebuie sa stii daca lucrul pe care l-ai gasit merita cautat. Unele lucruri pur si simplu stau acolo, vazandu-si de treaba lor, asteptand sa fie descoperite. Ca America. Iar pe altele e mai bine sa le lasi acolo singure. Cum ar fi un soarece mort in spatele dulapului." John Boyne - "The Boy in the Striped Pajamas"

162: Ghid practic despre recunoasterea diplomelor USH

Studentilor inmatriculati in anul I, in perioada 2005-2008, la programele ID si FR neacreditate de la Universitatea ’’Spiru Haret’’(USH), actual absolventi ai acestor programe, nu li se recunoste examenul de licenta. In conditiile in care in care intre acesti studenti si studentii programelor la zi nu exista nici o diferenta in ceea ce priveste sustinerea examenului de licenta este total discriminatorie nerecunoasterea diplomelor obtinute.

163: Voteaza Proiectul Cinema "Silvania" in programul national Scoala lui Andrei

Proiect Cinema "Silvania" -program national Scoala lui Andrei

164: Pilates

Pilates este o metoda de exercitii fizice dezvoltata prin anii 20 de catre Joseph Pilates in Germania, Marea Britanie si Statele Unite. Denumirea initiala a sportului a fost Contrologie, deoarece se bazeaza foarte mult pe controlul mintii asupra trupului. Astazi insa milioane de oameni practica aceste tipuri de exercitii in mod regulat, pentru a-si imbunatati coordonarea, puterea si anduranta propriului corp. Aceste exercitii cresc flexibilitatea corpului, dezvoltand armonios picioarele, muschii abdominali, bratele si spatele.

165: Autorul sãptãmânii – George R. R. Martin

"Ce este onoarea in comparatie cu iubirea unei femei? Ce este datoria in comparatie cu simtirea unui fiu nou-nascut in mainile tale...sau amintirea unui zambet a unui frate? Vant și cuvinte. Vant ti cuvinte. Suntem pur si simplu oameni, iar zeii ne-au creat pentru iubire. Aceasta este gloria si tragedia noastra mareata." , spunea George R. R. Martin in "A Game of Thrones".  George Raymond Richard Martin este scriitor si scenarist american, operele lui avand influente fanteziste, horror si science-fiction. Este cunoscut mai ales pentru seria de romane fantasy "A Song of Ice and Fire", care a fost adaptata recent in "Game of Thrones", difuzata in prezent la HBO. Anul acesta a fost numit "unul din oamenii cu ceea mai mare influenta ai anului 2011" de catre revista TIME Magazine. Contactati-ne! www.Books-Express.ro

166: Carti in limbi straine la Books Express

Ne face placere sa va anuntam ca din aceasta saptamana, puteti gasi la Books Express nu numai orice carte sau film in limba engleza, dar si numeroase carti in limbile: Germana, Franceza, Spaniola, Italiana, Olandeza si Poloneza. Multumim pentru sugestiile oferite in acest sens!

167: Curs FORMATOR autorizat CNFPA, 13-16 iunie 2011, Timisoara

Centrul National de Training EDUEXPERT - furnizor de formare profesionala continua, va invita sa participati la CURSUL DE SPECIALIZARE, autorizat CNFPA: TOT - TRAINING OF TRAINERS. Evaluarea participantilor se finalizeaza cu CERTIFICAT DE ABSOLVIRE pentru ocupatia "FORMATOR" cod COR 241205. Certificatele sunt recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) si sunt insotite de un supliment descriptiv in care sunt precizate competentele dobandite. Prin apostilare, certificatele de absolvire sunt recunoscute si la nivel european.

168: Invitatie: o zi relaxanta pentru parintii si bunicii din redactii

Imi face placere sa te invit sa petreci o zi relaxanta la cresa Sweet Baby, cu ocazia lansarii sale oficiale.

169: Turneul Anului European al Voluntariat 2011 in Romania

Turneul Anului European al Voluntariat 2011 (AEV 2011) este o activitate de comunicare dedicata AEV 2011 si coordonata de Comisia Europeana.

170: Curs autorizat Manager Proiect, 19-22 mai 2011, Craiova

KAIZEN Training & Consulting – companie specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente prin intermediul programelor de formare profesionala continua autorizate CNFPA va invita sa participati la CURSUL DE SPECIALIZARE destinat potentialilor beneficiari ai fondurilor europene: MANAGEMENTUL PROIECTELOR FINANTATE PRIN FONDURI EUROPENE.


Pagina 17 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro