Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Educatie: Lista de subcategorii


Drept
Facultate
Filozofie
Liceu
Limbi straine
Mediul inconjurator
Psihologie
Sociologie
Stiinta
Vreme

Articole Educatie


151: Mike Dooley pentru prima data in Romania

Mike Dooley este invitat in cadrul conferintei SUCCESS 21-23 Septembrie, Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti

152: Eu, din perspectiva educatiei incluzive

Articolul este un eseu reflexiv realizat pe baza experientei pedagogice personale si cuprinde strategii de realizare a educatiei incluzive in gradinita.

153: START YOU isi propune facilitarea insertiei pe piata muncii a elevilor si studentilor, printr-o serie de actiuni care vor conduce la cresterea sanselor de ocupare si de dezvoltare a competentelor personale si profesionale ale acestora.

START YOU isi propune facilitarea insertiei pe piata muncii a elevilor si studentilor, printr-o serie de actiuni care vor conduce la cresterea sanselor de ocupare si de dezvoltare a competentelor personale si profesionale ale acestora.

154: Stephen Edwin King 

en Edwin King este cel mai cunoscut autor american de horror, suspans, science fiction şi fantasy fiction.  Carţile lui au fost vandute in peste 350 de milioane de copii, care au fost adaptate şi in filme, seriale de televiziune şi reviste. Pana in 2011, King a publicat 49 de romane, dintre care 7 sub numele de Richard Bachman, 5 non-fiction şi 9 colecţii de proza scurta. Acţiunea majoritaţii poveştilor este plasata in Maine, statul natal al autorului. Citeste! Afla mai mult pe http://www.Books-Express.ro/blog/autorul-saptamanii-stephen-king/

155: Detectivi faimosi – Werner Mauss

Werner Mauss este un agent de servicii secrete si un politist sub acoperire care se foloseste de abilitatile sale exceptionale pentru a explora crimele si criminologia. Mauss are o inclinare intuitiva a mintii si utilizeaza strategii viabile pentru a a-i prinde asupra faptului pe inculpati. El este un agronomist calificat iar daca cine il intreaba despre ocupatia acestuia, el spune cu destula incredere ca este un expert in crime.

156: Educaþie, ºcoalã, familie

Ceea ce numim acum educaþie este o acumulare de informaþii, o cunoaºtere din cãrþi, aflatã îndemâna oricãrei persoane care ºtie sã citeascã. Un astfel de mod de instruire oferã o formã subtilã de evadare din noi înºine ºi, ca toate fugile, duce inevitabil la sporirea mizeriei. Conflictele ºi starea noastrã de confuzie rezultã din raporturile false pe care le întreþinem cu oamenii, cu lucruirle, cu ideile, ºi câtã vreme nu înþelegem ºi nu modificãm aceste raporturi, faptul de a învãþa, de a aduna date, de a dobândi diferite îndemânãri, nu poate decât sã ne cufunde mai mult în haos ºi distrugere.

157: 10 lucruri pe care nu le stiati despre o gheisa

Gheisa este o hostess care intretine clientii prin prezentarea diverselor arte. “Gei” inseamna arta sau interpretare, iar “sha” are sensul de oameni din Japonia. Gheisele nu sunt hostesse sau prostituate obisnuite. Ele sunt instruite un timp indelungat pentru a deveni gheise, iar prin urmarea a numeroase cursuri isi imbunatatesc abilitatile. in zilele noastre sunt gheise care invata utilizarea calculatoarelor sau isi exerseaza engleza pentru a servi clientii vorbitori de limba engleza. De asemenea munca unei gheise s-a extins, incluzand modelling sau tururi internationale. Mai multe pe www.Books-Express.ro

158: Investeste in viitorul tau!

Tu ce ai de gand sa faci dupa sesiune? Line Education Center iti aduce noi cursuri de programare si de MS Office. Investeste in tine si adauga noi abilitati in CV-ul tau!

159: URZEALA TRONURiLOR

“Ce este onoarea in comparatie cu iubirea unei femei? Ce este datoria in comparatie cu simtirea unui fiu nou-nascut in mainile tale…sau amintirea unui zambet a unui frate? Vant si cuvinte. Vant si cuvinte. Suntem pur si simplu oameni, iar zeii ne-au creat pentru iubire. Aceasta este gloria si tragedia noastra mareata.” , spunea George R. R. Martin in “A Game of Thrones”. Citeste! Afla mai multe pe Books-Express.ro

160: Program de formare a formatorilor, 07-10 iulie 2011, Cluj-Napoca

Centrul National de Training EDUEXPERT - furnizor de formare profesionala continua, va invita la Cluj-Napoca la editia de vara a cursului autorizat CNFPA pentru ocupatia "FORMATOR" cod COR 241205. Cursul se finalizeaza cu certificat de absolvire recunoscut la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) si este insotit de un supliment descriptiv in care sunt precizate competentele dobandite de participanti. Prin apostilare, certificatele de absolvire sunt recunoscute si la nivel european.


Pagina 16 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro