Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Educatie: Lista de subcategorii


Drept
Facultate
Filozofie
Liceu
Limbi straine
Mediul inconjurator
Psihologie
Sociologie
Stiinta
Vreme

Articole Educatie


141: Curs FORMATOR, autorizat CNFPA: 01-04 noiembrie 2011, Timisoara

Centrul National de Training EDUEXPERT - furnizor de formare profesionala continua va invita sa participati la cursul autorizat CNFPA pentru ocupatia "FORMATOR" cod COR 241205. Cursul se finalizeaza cu certificate de absolvire recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) si sunt insotite de un supliment descriptiv in care sunt precizate competentele dobandite de participanti. Prin apostilare, certificatele de absolvire sunt recunoscute si la nivel european.

142: INSPECTOR RESURSE UMANE-curs acreditat CNFPA, Oradea, 6-23 octombrie 2011

Centrul DOCTUS va invita la o noua sesiune a cursului de Inspector Resurse Umane, cod COR 342304. La finalul cursului, absolventii vor primi certificate valabile in spatiul Uniunii Europene. REVISALUL si NOUL COD AL MUNCII - pe intelesul tuturor ! CONSULTANTA GRATUITA postcurs in domeniul resurselor umane !

143: Lectii de Inot!

Un plan simplu combinat cu rabdare si suport este abordarea corecta pentru a invata un copil cum sa inoate. Deoarece nu toti copiii se descurca din prima, incercati sa urmati acesti pasi pentru ca cei mici sa se simta bine, in siguranta si sa se distreze.

144: Back to School Tips

Educatia inseamna in primul rand un parteneriat, iar copiii pot performa mult mai bine daca au suportul parintilor, profesorilor si mentorilor. Odata cu apropierea inceputului de an scolar si cu primele semne de toamna este bine de avut in vedere cateva lucruri.

145: Om in lucru

In perioada 12- 14 Septembrie orasul Oradea va fi gazda unui eveniment unic in Romania, care se desfasoara sub sloganul ”The world is your chance to create”.

146: Cursuri CNFPA: Formator, Mentor, 22-25 septembrie 2011, Cluj-Napoca

Centrul National de Training EDUEXPERT - furnizor de formare profesionala continua va invita sa participati la cursurile autorizate CNFPA pentru ocupatiile "FORMATOR" cod COR 241205 si "MENTOR" cod COR 235902. Cursurile se finalizeaza cu certificate de absolvire recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) si sunt insotite de un supliment descriptiv in care sunt precizate competentele dobandite de participanti. Prin apostilare, certificatele de absolvire sunt recunoscute si la nivel european.

147: Orhideea Kids, CASA dinainte de ACASA

Din 15 septembrie, noul centru After School “Orhideea Kids” poate fi pentru copilul tau CASA dinainte de a ajunge acasa. Situat in Calea Plevnei 145B, in incinta complexului Orhideea Gardens, Orhideea Kids este rezultatul pasiunii unei echipe de profesionisti.

148: Stimularea creativitatii la copii

Conform expertilor este posibila atat incurajarea cat si inhibarea creativitatii la copii. Majoritatea teoriilor privind dezvoltarea copiilor vad clasele primare cu un grad de creativitate ridicat, cu o tendinta naturala catre fantezie, catre experimentare si catre explorarea mediului fizic si conceptual. In general nivelul de creativitate scade in momentul in care incep primii ani de gradinita si creste din nou atunci cand perioada de adolescenta se instaureaza.

149: Curs autorizat de formator 17 septembrie 2011

Cursul se adreseaza atat celor care profeseaza si isi doresc o sporire a abilitatilor de formator, precum si acreditarea acestora, cat si celor care vor sa devina formatori, fara a fi profesat pana acum in domeniu. Obiectivul cursului Este ca toti participantii sa-si insuseasca tehnicile si sa-si dezvolte optim competentele de formatori, autori si ofertanti de formare, intr-un mediu dinamic si atractiv, obtinand la finalul cursului diploma acreditata CNFPA, MMFPS, MECI.

150: Copiii si caii - pasiune, afectiune si educatie

Indiferent care sunt locurile dragi copilul tau, terenul de fotbal, bazinul de inot, parcul de joaca din fata blocului, in fata calculatorului, chiar daca are o pasiune pentru caini sau pisici, este posibil sa se indragosteasca si de cai. Este o atractie naturala a copiilor catre cai, iar cei dintai au un talent deosebit in a-i descoperi.


Pagina 15 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro