Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Educatie: Lista de subcategorii


Drept
Facultate
Filozofie
Liceu
Limbi straine
Mediul inconjurator
Psihologie
Sociologie
Stiinta
Vreme

Articole Educatie


131: Gala de premiere a activităţii comunităţii rrome

Sala „Traian Moşoiu” a Primăriei Oradea a găzduit prima gală de premiere a activităţii comunităţii rrome la nivelul judeţului Bihor. Acest eveniment a fost organizat de fundaţia Ruhama, condusă de Marian Daragiu.

132: Academia Inteligentelor Multiple te face cunoscut in toata lumea!

Esti pasionat de stiinta, arta, inventica, antreprenoriat? Vrei sa intalnesti cele mai valoroase personalitati din aceste domenii? Vino la Academia Inteligentelor Multiple, in perioada 9-14 ianuarie 2012, la Grupul Scolar Petru Poni, din Bucuresti, si afla care sunt beneficiile pentru viitorul tau! Singura scoala de excelenta din Romania apreciata de experti internationali. Primii 20 de copii si profesori inscrisi vor castiga premii supriza in valoare de 3000 de ron si distinctii importante in cele mai puternice institutii, cu sprijinul Departamentului de Programe si Consiliere Copii Supradotati.

133: Marian Daragiu , fondator si presedinte al Fundatiei Ruhama

Marian Daragiu ca unul care cunoaste bine sectorul nonguvernamental

134: i rom non sono romeni!!!

per i giornali online italiani l etnia rom è una etnia di ceppo indiano con varie nazionalita basta confonderci o noi confonderemomafiosi camorristi con gli italiani contenti?????

135: Curs FORMATOR, autorizat CNFPA: 01-04 decembrie 2011, Cluj-Napoca

Centrul National de Training EDUEXPERT - furnizor de formare profesionala continua va invita sa participati la cursul autorizat CNFPA pentru ocupatia "FORMATOR" cod COR 241205 Cursul se finalizeaza cu certificate de absolvire recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) si sunt insotite de un supliment descriptiv in care sunt precizate competentele dobandite de participanti. Prin apostilare, certificatele de absolvire sunt recunoscute si la nivel european.

136: http://www.crj.ro/*articleID_903-articles

Centrul de Resurse Juridice (CRJ) şi Asociaţia Justice&Environment au plãcerea sã vã invite la un seminar pe tema procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului (EIA) şi a Convenţiei de la Aarhus.

137: Securitate de Toamna!

Zilele de toamna inseamna nopti mai intunecate si oportunitati pentru potentiali hoti si spargatori. Iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le aveti in vedere.

138: Nu rata cursul Manager Proiect - autorizat CNFPA: 01-04 noiembrie 2011, Timisoara

KAIZEN Training & Consulting – companie specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente va invita sa participati la Cluj-Napoca la cursul autorizat CNFPA pentru ocupatia "MANAGER PROIECT" cod COR 241919. Evaluarea cunostintelor se finalizeaza cu CERTIFICATE DE ABSOLVIRE recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) si sunt insotite de un supliment descriptiv in care sunt precizate competentele dobandite de participanti. Prin apostilare, certificatele sunt recunoscute si in tarile UE.

139: Despre Temele de Acasa!

Temele au facut parte din viata elevilor inca de la inceputul scolarizarii. Acestea sunt uneori acceptate, alteori respinse atat de parinti cat si de profesori. Acest lucru se intampla deoarece temele pot afecta atat pozitiv cat si negativ invatatul si atitudinea fata de scoala.

140: Pericole de incendiu (sfaturi de prevenire a incendiilor)

Aceasta pagina este conceputa cu intentia de a oferi persoanelor informatii generale despre pericolele de incendiu si importanta detinerii unui extinctor.


Pagina 14 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro