Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Educatie: Lista de subcategorii


Drept
Facultate
Filozofie
Liceu
Limbi straine
Mediul inconjurator
Psihologie
Sociologie
Stiinta
Vreme

Articole Educatie


121: Curs Managementul deseurilor, autorizat CNFPA, Bucuresti, 18 – 20 Aprilie 2012

Cursul se adreseaza tuturor detinatorilor/producatorilor de deseuri, persoane juridice, comercianti si operatori economici autorizati pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport deseuri precum si oricaror alte organizatii sau persoane ce au ca obiect de activitate sau responsabilitate gestiunea diferitelor tipuri de deseuri.

122: Curs AUDITOR INTERN, autorizat CNFPA, Bucuresti, 24 martie – 14 aprilie

Auditul reprezinta o activitate cheie – esentiala - in orice organizatie, ce consta intr-o examinare metodica realizata in vederea determinarii daca activitatile si rezultatele intreprinse la subiectul examinat sunt conforme cu procedurile prestabilite. Se permite astfel identificarea lacunelor si intreprinderea unor masuri corective in vederea sporirii eficacitatii muncii si implicit a organizatiei (indiferent de tipul acesteia: IMM, institutie publica, ONG, etc).

123: Curs Designer Pagini Web, autorizat CNFPA, Bucuresti

Programul se adreseaza acelor persoane care sunt interesate de crearea, dezvoltarea si mentenanta unui site. Daca: - te intereseaza sa afli mai multe lucruri in acest sens, sau - lucrezi deja in domeniu si doresti doar sa iti certifici cunostintele dobandite pe cai informale, Top Quality Management iti recomanda acest curs, in urma caruia nu vei mai fi nevoit niciodata sa apelezi la o firma de IT in vederea dezvoltarii propriului tau site.

124: Curs Expert achizitii publice, autorizat CNFPA, Bucuresti, 22 – 30 martie

Acest curs poate fi urmat atat de catre persoanele care lucreaza deja, cat si de cele care ar dori sa lucreze in domeniul achizitiilor publice. Se adreseaza atat autoritatilor contractante, cat si celor care doresc sa participe la licitatii publice, in calitate de ofertanti

125: Curs Limba Engleza pentru adulti, autorizat CNFPA, Bucuresti

Cursurile de limba engleza organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT urmaresc dezvoltarea celor cinci competente fundamentale in folosirea unei limbi straine: intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris si interactiunea in conversatie.

126: Calificarea angajaţilor din industrie şi sercivii – un pas înainte pentru rezolvarea crizei economice!

Universitatea Politehnica din București, în parteneriat cu SC Solid Consult Time SRL, lanseaza proiectul „Calificarea angajaţilor din industrie şi sercivii – un pas înainte pentru rezolvarea crizei economice!”. Proiectul are ca obiectiv general dezvoltarea și implementarea a 6 programe de formare profesională continuă pentru 168 de angajați, în vederea dezvoltării capitalului uman și creșterii calității forței de muncă, prin facilitarea accesului la o calificare completă și corelată cu cerințele actuale ale pieței muncii.

127: Masca Libertății

MASCA LIBERTATII este un eveniment realizat in cadrul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

128: Limbajul Mimico-Gestual Românesc

Limba română vorbită (LRV) are un corespondent în lumea surzilor din România, și anume Limbajul Mimico-Gestual Românesc (LMGR).

129: Inspector si Manager Resurse Umane- Cursuri Autorizate CNFPA

Agentia de cursuri CNFPA - Public Euroconsulting organizeaza cursuri de formare profesionala acreditate: Formator, Inspector Resurse Umane, Manager Resurse Umane, Inspector si Specialist Protectia Muncii.

130: Cursuri autorizate CNFPA: Manager Proiect, Expert Achizitii Publice, Cluj-Napoca februarie 2012

KAIZEN Training & Consulting – companie specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente va invita sa participati la Cluj-Napoca la cursurile autorizate CNFPA pentru ocupatiile "MANAGER PROIECT" cod COR 241919, „EXPERT ACHIZITII PUBLICE”, cod COR 241940. Evaluarea cunostintelor se finalizeaza cu CERTIFICATE DE ABSOLVIRE recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) si sunt insotite de un supliment descriptiv in care sunt precizate competentele dobandite de participanti. Prin apostilare, certificatele sunt recunoscute si in tarile UE.


Pagina 13 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro