Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Educatie: Lista de subcategorii


Drept
Facultate
Filozofie
Liceu
Limbi straine
Mediul inconjurator
Psihologie
Sociologie
Stiinta
Vreme

Articole Educatie


111: Comunicat de presa Finalizarea cursului de perfectionare pentru ocupatia Agent vanzari directe (produse financiar-bancare) – cod COR 341907

Institutul Bancar Roman, beneficiar in cadrul proiectului “Investeste in oameni!”, “Dezvoltari institutionale in formarea profesionala continua in sistemul financiar-bancar - DEFIN”, numar de identificare POSDRU/58/1.4/S/33121, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 1: “Educatie si formare profesionala in sprijinul cresterii economice si dezvoltarii societatii bazate pe cunoastere”, domeniul major de interventie 1.4: ”Calitate in Formarea Profesionala Continua”, anunta: Finalizarea cursului de perfectionare pentru ocupatia Agent vanzari directe (produse financiar-bancare) – cod COR 341907

112: Promotie cursuri autorizate CNFPA: Formator, Manager de Proiect, 21-24 mai 2012, Arad

Centrul National de Training EDUEXPERT - furnizor de formare profesionala continua va invita sa participati la Arad la cursurile autorizate CNFPA pentru ocupatiile "FORMATOR" cod COR 242401 si "MANAGER PROIECT" cod COR 242101. Cursurile se finalizeaza cu certificate de absolvire recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) si sunt insotite de un supliment descriptiv in care sunt precizate competentele dobandite de participanti. Prin apostilare, certificatele de absolvire sunt recunoscute si la nivel european.

113: Proiecte noi în cadrul programului Unite Cultures Through Culture – U.C.T.C.

Asociaţia Culturală Momentum lansează în cadrul programului Unite Cultures Through Culture – U.C.T.C. noi proiecte menite să vină în ajutorul elevilor/studenţilor/voluntarilor şi nu numai.

114: Tu hotărăşti cât plăteşti pentru dezvoltarea ta

Pentru prima oara in Romania, Centrul MoreOfYou iti furnizeaza cursuri on-line create de experti, la doar 3,99 euro! Credem ca dezvoltarea si evolutia personala reprezinta o resursa la care toata lumea ar trebui sa aiba acces, indiferent de cati bani ar dispune.

115: Finalizarea cursului de perfectionare pentru ocupatia Colector (recuperator) creante/debite – cod COR 421502

In contextul implementarii unui model de calitate pentru formarea profesionala continua la nivelul celor 8 regiuni de dezvoltare si avand ca scop asigurarea unui sistem unitar de formare si evaluare a competentelor din sistemul financiar-bancar din Romania, in cadrul activitatii Activitatea 13. Desfasurare curs pilot pe baza unei curricule/suport de curs elaborate anterior, Institutul Bancar Roman a organizat in perioada 12.03.2012-20.03.2012, cursul de perfectionare pentru ocupatia Colector (recuperator) creante/debite – cod COR 421502.

116: Curs Formator de Formatori

Consorțiul proiectului „Împreună pentru informarea, conștientizarea și promovarea egalității de șanse și gen” va desfășura, în perioada 25 martie - 1 aprilie a.c., la Rin Grand Hotel București, cursul Formator de formatori.

117: Cum previi incendiile la birou?

A devenit o obisnuinta ca spatiile de birouri moderne sa aiba instalate dispozitive impotriva focului. Proprietarii de afaceri si managerii marilor corporarii acorda o importanta crescuta practicilor impotriva incendiilor si isi instruiesc angajatii in vederea prevenirii lor. Astfel, acestia se asigura ca vietile angajatilor si ale clientilor cat si afacerea sunt in siguranta. In nenumarate cazuri, afacerile au disparut si oamenii si-au pierdut viata din cauza nerespectarii normelor impotriva incendiilor.

118: Inscrierile în programul Unite Cultures Through Culture – U.C.T.C. continuă!

Asociația Culturală Momentum se bucură de lansarea programului Unite Culture Through Culture în peste 10 județe, la doar 3 luni de la demararea lui.

119: Educatie, scoala, familie

În societate a noastra, asa cum este ea organizata, copiii sunt trimisi la scoala pentru ca ei sa învete o arta sau o stiinta care sa le îngaduie într-o zi sa-si câstige existenta.

120: Jucarii si jocuri cu rol stimulativ pentru copii

Fiecare etapa a copilariei micutului tau necesita o jucarie pentru adaptate nevoilor si capacitatii lui de intelegere. Inca din stadiul de nou-nascut si pana tarziu la varsta copilariei parintii trebuie sa achizitioneze copilului jucari educationale, care sa-i ajute sa-si dezvolte abilitati si competente, concomitent cu bucuria de a se juca.


Pagina 12 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro