Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Educatie: Lista de subcategorii


Drept
Facultate
Filozofie
Liceu
Limbi straine
Mediul inconjurator
Psihologie
Sociologie
Stiinta
Vreme

Articole Educatie


101: Asigura protectia copilului tau

Pentru ca se apropie Ziua Copilului, ne-am gandit sa atragem atentia asupa metodelor prin care poti asigura protectia copilului.

102: Comunicat de presa privind organizarea SEMINARULUI REGIONAL PRIVIND PROGRAMELE DE FORMARE PROFESIONALÃ CONTINUÃ DEZVOLTATE ÎN CADRUL PROIECTULUI DEFIN, Cluj-Napoca, 19 Mai 2012

Institutul Bancar Roman, beneficiar in cadrul proiectului “Investeste in oameni!”, “Dezvoltari institutionale in formarea profesionala continua in sistemul financiar-bancar - DEFIN”, numar de identificare POSDRU/58/1.4/S/33121, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 1: “Educatie si formare profesionala in sprijinul cresterii economice si dezvoltarii societatii bazate pe cunoastere”, domeniul major de interventie 1.4: ”Calitate in Formarea Profesionala Continua a organizat, la Cluj-Napoca, in data de 19 Mai 2012, SEMINARUL REGIONAL PRIVIND PROGRAMELE DE FORMARE PROFESIONALÃ CONTINUÃ DIN CADRUL PROIECTULUI DEFIN

103: Premiera in Romania

Centrul MoreOfYou a lansat o noua interfata care permite personalizarea online a programelor audio de antrenament mental! Situatia fiecaruia este unica, asadar merita tratata corespunzator si personalizat. Antrenamentul mental are la baza procese si mecanisme neurologice de modificare a frecventelor undelor cerebrale. Consta in programe audio care contin batai binaurale, tonuri izocronice si sunete relaxante pe fundal. De asemenea, el contine fraze benefice si afirmatii puternice adaptate obiectivelor personale a fiecaruia.

104: Peste 1.000 de inscrieri la cursurile Eurocor de Cosmetica si Machiaj

Te preocupa ingrijirea tenului si stapanirea tehnicilor profesionale de machiaj? Nu esti singura! Mii de femei dornice sa intampine vara cu un nou look au apelat la cursul Eurocor de Cosmetica si Machiaj in ultima luna, majoritatea din dorinta de a deprinde tehnici de machiaj moderne si secretele cosmeticii naturale.

105: Ce faceti in caz de incendiu?

Pentru a fi pregatit in situatii limita este important sa discutati impreuna cu membrii familiei cum trebuie reactionat in caz de incendiu. Pentru a va veni in ajutor, v-am pregatit cateva sugestii:

106: Curs “Manager al sistemelor de management de mediu”, Bucuresti, 27 – 30 iunie

Cursul se adreseaza top managementului, persoanelor cu responsabilitati in elaborarea si implementarea proiectelor in cadrul companiilor, precum si persoanelor din firma ce gestioneaza problemele de mediu, dar si tinerilor absolventi sau studentilor din anii terminali care doresc sa obtina o calificare complementara.

107: Curs Formator, autorizat CNFPA, Bucuresti, 9 � 17 iunie

Vrei sa devii un formator bun si sa dobandesti noi aptitudini si competente care vor face din cursul tau unul din cele mai bune si atractive?

108: Standul Eurocor luat cu asalt la eJobsEXPO

Mii de persoane aflate in cautarea unui loc de munca au luat cu asalt la sfarsitul saptamanii trecute standul Institutului Eurocor din cadrul eJobEXPO, cel mai mare targ de job-uri si cariera din Romania, desfasurat in perioada 11-12 Mai la Romexpo. Standul in care au fost prezentate cursurile Eurocor a fost, cu siguranta, unul dintre cele mai animate, mii de persoane fiind atrase de metoda usoara de studiu, dar si de tombola organizata cu acest prilej.

109: Curs FORMATOR, autorizat CNFPA: 31 mai – 03 iunie 2012, Cluj-Napoca

Centrul National de Training EDUEXPERT - furnizor de formare profesionala continua va invita sa participati la Cluj-Napoca la cursul autorizat CNFPA pentru ocupatia "FORMATOR" cod COR 242401 (cod COR vechi 241205). Cursul se finalizeaza cu certificate de absolvire recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) si sunt insotite de un supliment descriptiv in care sunt precizate competentele dobandite de participanti. Prin apostilare, certificatele de absolvire sunt recunoscute si la nivel european. Conform art. 23 (2) din OG 129/2000 privind Formarea profesionala a adultilor, incepand cu 01 ianuarie 2010 certificatul a devenit obligatoriu pentru oricine doreste sa deruleze activitati de formare cu adultii.

110: A apărut al patrulea număr al revistei din cadrul programului U.C.T.C. – Unite Cultures Through Culture

Asociația Culturală Momentum se bucură de lansarea unui nou numar al revistei din cadrul programului U.C.T.C. – Unite Cultures Through Culture.


Pagina 11 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro