Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Drept


21: Parteneriatul public-privat: o noua lege controversata

Sediul materiei: Pe 4 noiembrie 2010 a intrat in vigoare controversata lege nr. 178/2010 privind parteneriatul public-privat. Dintre controversele legate de adoptarea Legii 178/2010 amintesc doar chestiunile legate de sfera de aplicare si de conditionarea efectuarii unei contestatii de plata unei garantii substantiale.

22: Adresa penitenciarului din Munchen

Numarul cetatenilor romani arestati in Munchen, Germania este in continua crestere. Rudele acestora nu stiu cum sa intre in legatura cu cei dragi. Acest articol face parte dintr-o serie de articole menite sa acorde primul ajutor persoanelor in cauza.

23: Arestat in Munchen?

Numarul arestatilor romani in Munchen, Germania, este in continua crestere. Direct proportional creste si disperarea familiei arestatului, care nu stie cum sa-l contacteze. Aceste articol constituie un prim ajutor pentru cei implicati.

24: cabinet avocatura

Cabinetul de Avocatura, Avocat "Vasile Musila" ofera o gama larga de servicii avocatiale juridice din sfera Dreptului Civil si Penal. Astfel, ca avocat, asiguram Mediere, Consultanta si Asistenta Juridica la Organele de Politie, Parchet, Instantele Civile si Penale, Notariat, Executor Judecatoresc si Organisme Internationale.

25: Luarea de mita

Luarea de mita La rândul ei, societatea îşi are asigurată şi poate realiza dezvoltarea sa complexă numai prin valorificarea deplină a aptitudinilor membrilor săi, a personalităţii acestora. Societatea este pentru fiecare individ, pentru fiecare membru al său, cadrul care asigura existenţa şi dezvoltarea acestuia, prin aceea că fiecare are un statut al său în care se însumează totalitatea drepturilor şi obligaţiilor pe care societatea le acordă sau le pretinde de la fiecare .

26: Solutionarea litigiilor comerciale pe cale arbitrajului

Articolul isi propune sa sintetizeze cadrul juridic si procedural al institutiei arbitrajului comercial, o modalitate eficient de soluionare a litigiilor dintre comerciani, o excepie de la regula conform creia nfaptuirea justiiei constituie monopol de stat.

27: Ce facilitati au studentii la infiintarea unei afaceri

Stim cu totii ca pe vremea studentiei, marea majoritate dintre noi nu dispuneam de un capital pentru inceperea unei afaceri. Principala bariera peste care nu puteam trece o constituia nivelul cheltuielilor necesare pentru infiintarea unei firme.


Pagina 3 din 3    1   2   3  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro